Twitter
Akvadom-logo

Kupovina kupatilskog nameštaja

11.09.2020 12:16

Kupatilo je prostor gde se vraćamo sebi. Dizajn i funkcionalnost kupatila moraju biti podređeni harmoniji intime. Tu želimo da budemo opušteni, u početku novog ili ispraćaju proteklog dana. Ambijent mora odisati ličnim stilom i prostor mora biti organizovan po meri. Inspiracija za dizajniranje i opremanje kupatila neka probudi u vama pravog arhitektu koji će pametno iskoristiti svaki delić prostora kreirajući perfektan kutak za opuštanje i osvežavanje.

Dobro odabran kupatilski nameštaj osvojiće prostor baš kako vama odgovara. Svaki pokret i svaka sitnica koju tražite biće na pravom mestu. Čistoća i estetika se najbolje razumeju baš u kupatilu. Za vaše potrebe, kreirali smo ponudu kupatilskog nameštaja najmodernijih trendova, koji funkcionalnost potpuno podređuju ličnim potrebama i uklapaju se u sve što zamislite. Naši setovi i kombinacije kupatilskog nameštaja, prilagođene su tekovinama naprednih arhitektonskih rešenja potpuno okrenutim ka intimnosti i opuštanju.
Pored standardnog i univerzalnog belog nameštaja, nudimo modele sa završnom obradom u više varijanti i tekstura, koje se uklapaju u dezene keramičkih i kamenih pločica stvarajući harmoniju i opuštajuću atmosferu. Nameštaj je izuzetnog kvaliteta, impregniran, zaštićen vakum - folijama od vlage, i potpuno prilagođen nameni korišćenja u vlažnim prostorijama.

 

Za vas smo po odličnim cenama izdvojili samostojeće ili konzolne (zidne) kupatilske ormariće i vertikale sa maksimalnom iskorišćenošću, uklopive u sve oblike uglova i zidova. Uz naše zidne ormariće i konzole lako ćete doći do viška prostora koji je u kupatilu dragocen. Prilikom opremanja ili renoviranja kupatila, prava konzola ili kupatilski ormarić, obezbediće prostor za pametan raspored kozmetike, peškira i ostalih sitnica koje moraju biti pri ruci. Zidne konzolne jedinice otvaraju vertikalni prostor za odlaganje, pa ih možete birati užih i plićih dimenzija.

vertikala sigma

vertikala sigma



Sa druge strane, kupatilski ormarići, uglavnom, prostor definišu horizontalno, lakše za odlaganje i obezbeđuju deo gornje površine za radne potrebe. Ergonomija naših proizvoda je prilagođena krajnjem korisniku čime kupac dobija maksimalno iskorišćenje dimenzija elemenata po pitanju skladištenja i uklapanja u prostor. Stručni konsultanti naše prodaje, pomoći će vam u odabiru rešenja koja će vam uštedeti novac i prostor, a ostaviti dovoljno mesta da odložite sve što je vašoj porodici potrebno u kupatilu.

Naše ekskluzivne police i ormarići za umivaonike svih dimenzija uklopiće se u sve stilove kupatila. Umivaonik sa kupatilskim ormarićem je centralni element i za njega je vezano najviše provedenog vremena u kupatilu. Neverovatno veliki broj modela u ponudi ne treba da izuzme najvažnije smernice vaših ličnih navika i potreba. Keramički ili porcelanski, sa ili bez otvora za bateriju, uklopićemo vaš umivaonik u policu ili kupatilski ormarić savršen za vaš prostor. Naši umivaonici su vrhunskog kvaliteta i potrudili smo se da u našoj ponudi predstavimo nove trendove ormarića sa umivaonikom sa prestižnih međunarodnih sajmova. Našim kupcima obezbeđujemo kupovinu kompleta i odvojenih jednica ekskluzivnog kupatilskog nameštaja.

Police i visećiormarići sa ogledalima su najreprezentativniji komadi kupatilskog nameštaja. Oplemenjeni LED rasvetom, koja stvara difuzan i fokusiran snop svetlosti, uvek u centru pažnje, moraju biti dobro odmereni i prilagođeni. Njihova svrha je višestruka, čuvaju kozmetičke i higijenske sitnice, ali i osvetljavaju vaše lice i telo. Nose ogledalo koje mora biti na odgovarajućoj visini, ali se moraju uklopiti ne zauzimajući previše prostora ispred vas dok koristite umivaonik. U ogledalu će se u svakom trenutku, pored vas, ogledati vaše celo kupatilo. Ogledala sa etažerom ili uparena dva ogledala, u svakom slučaju, oblikom i dimenzijama treba da budu srazmerna sa veličinom umivaonika, ostatkom kupatilskog nameštaja i uklopljena u celinu kupatila. Uzimajući sve u obzir, birali smo za vas najbolje komade kupatilskog nameštaja kako tradicionalnijih modela, tako i modernih linija. Pružićemo vam podršku u kompletiranju kupatila i iskoristiti naše iskustvo u razumevanju vaših potreba i želja.

  



Naša kuća omogućava i poručivanje hand made kupatilskog nameštaja po porudžbini, po zahtevu i merama kupaca. Dimenzije koje radimo su: 40, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 90, 100 i 120 cm širine.


 


Valiki je izazov ponuditi atraktivne i jedinstvene komade kupatilskog nameštaja ne rizikujući kvalitet i trajnost. Konstantan uticaj vode na materijale podrazumeva testiranja otpornosti i nabavku isključivo od proverenih i najboljih proizvođača. Materijali izrade kupatilskog nameštaja iz naše ponude su kombinacija medijapana sa dodatkom zaštićene iverice, a neke serije su napavljene u potpunosti od medijapana. Ivice su zaštićene vakumiranjem tako, da je mogućnost prolaska vode kroz mikropukotine smanjena na najmanje moguće, čime se drvo štiti od bubrenja i propadanja. Šarke za otvaranje i zatvaranje (na većini modela) su sporozatvarajuće, testirane na veliki broj otvaranja i zatvaranja, a ručke su prestižnog dizajna i kvaliteta. Bravariju i metalne delove uvozimo od proverenih ausrtijskih i nemačkih proizvođača.

Kupatilski nameštaj je sve vreme u upotrebi i tragovi korišćenja na njenu su uočljiviji brže nego na ostalom kućnom nameštaju. Modeli koje nudimo su najbolji na tržištu, a našim kupcima smo kreirali ponude kako bi dobili najviše za uloženi novac, ne rizikujući kvalitet proizvoda. U našem asortimanu nema robe koja se tržištu prezentuje po niskim senama sa velikim rizikom od reklamacija i lošeg kvaliteta. Brendovi u našoj ponudi imaju iza sebe nekoliko decenija iskustva i prepoznatljiva imena u svetu opremanja kupatila. Sarađujemo sa fabrikama koje su svoje standarde definisale na proizvodnji vrhunskog kupatilskog nameštaja, pružaju garancije za svoje proizvode, i baš kao Akvadom, znaju koliko u današnje vreme znači idealan i prijatan lični prostor.

Brendovi kupatilskog nameštaja u našoj ponudi su: PinoArt, Piramida, Lux keramika, Mirela, Kolpa San...

Pipremili smo posebne uslove za naše kupce i u svakom trenutku možemo potvrditi da je naša ponuda prilagođena specifičnim okolnostima kupovine opreme za kupatila. Kada ste na putu i odsutni od kuće, pobrinućemo da kupatilo bude prva prostorija na koju pomislite iščekivajući povratak u svoj dom. Iskusnim savetima pomoći ćemo vam da dobro izaberete, ali i da uštedite gde je moguće.

Naš kupac je naš prijatelj.


www.akvadom.rs


ogledala_akvadom




KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)