Twitter
Akvadom-logo

ZIDNE PLOČICE I DEKORI

Zidne pločice sa svojim savremenim dizajnom čine vaše kupatilo ili kuhinju posebnim. Mogu biti sjajne ili mat, svejedno obe obrade su jednostavne za odrzavanje uz blaga sredstva. Trend poslednjih godina diktiraju španske i italijanske arhitekte i  proizvođači keramičkih pločica a ono sto je aposlutno dominantno za zidove u kupatilima i kuhinjama su kombinacije različitih obrada, uglavnom dve vrste zidnih pločica, npr. mermer i drvo ili drvo i beton, što vašem kupatilu daje poseban izgled.

Princip minimalizma je zastupljen u zadnje vreme tako da kombinacija dve super ukombinovane pločice pravi odličan odabir za lepo kupatilo ili kuhinju.  Bordure i slične dekore koji su se koristili ranije, danas su zamenili dekori u dimenziji pločice a cena za nih sada je po m2 a ne po komadu kao sto je ranije bio slučaj, tako da se kupatila i kuhinje mogu po veoma povoljnim cenama dekorisati uz osnovnu zidnu keramičku pločicu.

Granitne pločice (graniti) su najjačeg sastava i ako želite da vaše kupatilo, kuhinja, poslovni prostor ili stepenište budu obloženi najkvalitetnijim materijalom, granitne pločice su ono sa čime ne možete pogrešiti. Namenjene su svim površinama i zbog svog sastava mogu se koristiti svuda: na podovima, zidovima spolja i unutra. Granitne pločice su sada dostupne u svim formatima i po veoma povoljnim cenama.

U trendu su sto veci formati sa što manje spojeva odnosno fuga, što je idealno za održavanje.

Desiće vam se da od majstora čujete da su teške za rad ili krive u velikim formatima ali to su naravno neistine, potrebno je da majstor poseduje kvalitetan alat i  mašinu za sečenje keramike novijeg datuma koja može lako seći veci format, tako da ne dozvolite da vas to spreči da ispratite trendove i opremite kupatilo ili kuhinju najsavremenijim granitnim plocicama.

Neke od renomiranih svetskih proizvođača koje smo zastupili u našem prodajnom prostoru su: Kutahya, Seramiksan, Teratinta, Savoia Italy, Gorenje keramika, Keros ceramice Španija, Geotiles Naši zaposleni ce se potruditi da vam daju sve važne informacije i predloge za opremanje i renoviranje kupatila ili kuhinja zato posetite naš salon na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.

MOGUĆNOST PREUZIMANJA U BEOGRADU.
Za navedeni model pločica obezbedili smo i mogućnost preuzimanja u Beogradu. Zakažite dogovor oko preuzimanja sa komerijalnom službom Akvadom doo na brojeve telefona 0213022348 ili 0600206076.

KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)