Twitter
Akvadom-logo
Akvadom Kupatila
 Sanitarije

Sanitarije

Veoma širok izbor sanitarija (sanitarne opreme) po povoljnim cenama potrebne za opremanje kupatila možete naći u AkvaDom salonu keramike ili na našem web shopu uključujući i veoma i praktična rešenja koja će vam olakšati uređenje ili renoviranje kupatila.

Izbor sanitarija za kupatilo je veoma važna stavka u opremanju kupatila. Kao što je bitno dobro izabrati pločice, tako je i kod izbora sanitarne opreme. Treba slediti pravila vezana za dimenzije, odvoda i dovoda vode... Klasične wc šolje mogu biti sa kanalizacionim odvodom u zid (baltik) ili sa odvodom u pod (simplon). Monoblok sistem (monoblokovi) se izrađuju u varijanti simplon i baltik. Konzolne wc šolje su u poslednje sve popularnije i praktično da su i zamenile klasične wc šolje. Za njhovu montažu su potrebni ugradni vodokotlići kojih u ponudi imamo od nekoliko proizvođača : Geberit, Grohe, Alcaplast, Peštan... WC daske treba da prate oblik šolje i obično se biraju od istog proizvođača i serije sanitarije. Bidei takođe mogu biti konzolni i stojeći. Da bi se ugradio konzolni bide potrebno je nabaviti i podkonstrukciju za bide, koja se ugrađuje u zid i ima zadatak da bide bude stabilan. Sistem je praktirčno isti kao sistem montaže konzolne wc solje. Bidei takođe treba da prate dizajn WC solje, odnosno da budu u kompletu iz iste serije proizvođača sanitarija.
Lavaboi (umivaonici) se izrađuju u različitim dimenzijama, dezenima i oblicima. Mogu biti klasični (konzolni), umetnički (art nadgradni lavaboi), ugradni lavabo (ugradnja u ploču). Lavaboi sa ormarićem (kupatilski nameštaj) su veoma popularni jer osim što u njih možete smestiti razne sitnice tipa hemije oni skrivaju sifone i ventile od pogleda i daju kupatilu urednost i čistiji izgled. Kupatilski ormarići sa umivaonikom takođe mogu biti konzolni (viseći) ili stojeći. Lavaboi svakako čine osnovu za opremanje kupatila jer samo zamenom starog lavaboa nekim novim, vašem kupatilu možete dati sasvim novi, moderan izgled i to bez renoviranja. Takođe pored navedenog tu je i pisoar. Pisoari su sanitarni elemenat koji su ugrađuje u prostore visoke frekvencije i popularni su u ugostitljskim ili poslovnim objektima, bolnicama i zdravstvenim ustanovama, tržnim centrima a manje u standardnim kupatilima u kući ili stanu.
AkvaDom uvrstio je u svoju ponudu mnoge svetski poznate brendove sanitarija i to: Seramiksan, Geberit, Grohe, Ideal Standard, Cersanit, Vidima, Inker Zoom, Pozzi Ginori, Turkoaz, Villeroy & Boch, OLYMPIA…


Prikaži više
KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)