Twitter
Akvadom-logo

BATERIJE ZA KADU I TUŠ KADU

Slavine za kadu, odnosno slavine za tuš kabinu je tip slavine koji se koristi isključivo, kako joj i samo ime kaže, u kadi ili tuš kabini. Razliku pravi to što slavina za kadu ima izlivnu cev kao dodatak na svom telu, dok slavina za tuš kabinu nema izlivnu cev, mada se kupci neretko odlučuju da i u tuš kadu stave model koji ima ispirnu cev .

Baterije (slavine) za kadu sa izlivom obično dolaze u setu sa tuš ručicom, tuš crevom i nosačem tuša za koji se tuš ručica fiksira na zid.
U zavisnosti od modela, prebacivač na bateriji može biti automatski ili mehanički. Postoje modeli jednoručnih slavina za kadu sa kvalitetnim mešačima Sedal i Cerox mada tu su i model slavna koji imaju dva mešača... Pored klasičnih zidnih baterija za kadu, u ponudi imamo i stojeće baterije za kombinaciju sa samostojećim kadama. Takođe, u ponudi Akvadoma zastupili smo i sisteme za tuš kabinu 3 u 1 u kojima se u kompletu može dobiti baterija za lavabo, baterija za tuš kadu, zidna klizna šipka, tuš ručica i kvalitetno crevo koje povezuje ručicu i slavinu i to po veoma povoljnoj ceni. Takođe, u ponudi ima i širok izbor ugradnih slavina za tuš kadu ili tuš kabinu. Navedeni sistemi su veoma prosti za montaža ali se ugrađuju pri samoj adaptaciji kupatila, i vizuelno ovaj sistem se pokazao kao najelegantnije rešenje. Sistem se montira ispod pločica, i ono što korisnik vidi jeste tuš crevo, prebacivač i mešač slavine i usponski tuš...Obzirom da Akvadom salon keramike prati poslednje trendove u opremanju kupatila, ovaj sistem smo veoma zastupili u našoj ponudi, i montažom u salonu možete videti kako to zapravo izgleda.
Akvadom je u svojoj ponudi zastupio renomirane proizvođače slavina za tuš kadu i kadu : Rubineta, Hansgrohe, Grohe, Rosan, Pafoni, Paini i mnoge druge…

Dobrodošli ste da zajedno adaptiramo vaše novo kupatilo!

Preporuka
Ultra akcija
Besplatna isporuka
9,620 RSD
Preporuka
Novo
Besplatna isporuka
11,945 RSD
KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)