fb
Twitter
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

Galanterija i oprema za kupatilo

Kupatilska galanterija je bitan elemenat u opremanju vašeg kupatila, kako zbog praktičnosti u primeni tako i zbog svog dizajna koji se može uklopiti u ambijent kupatila.
Odabir kupatilske galanterije se vrši obično kao zadnji korak pri opremanju ili adaptaciji kupatila, obzirom da se njena montaža vrši na pločice i kad se sve završi, čime doprinosi završnom sveukupnom utisku. U Akvadom salonu keramike možete naći veoma širok izbor kupatilske galanterije po veoma pristupačnim cenama.
Držač pešira, držač rolo papira, čaše i držači za četkice, držači ubrusa, razne vrste etažera i polica, setovi 6/1 galanterije za kupatilo, dozatori za sapun su samo neki od proizvoda koje ćete naći u Akvadomu salonu kupatila.
U osnovi galanterija se deli na princip montaže i može biti stojeća i ona koja se montira odnosno fiksira na zid. Fiksacije na zid mogu biti različite (tiplanjem odnosno bušenjem pločica, lepljenjem, vakum sistemi...) ali kroz praksu najbolje su se pokazali sistemi bušenja pločica, zbog svoje dugovečnosti i izdržljivosti. Ostali sistemi fiksiranja na zid nisu ni najmanje dobri kao staro dobro tiplanje.
Drugi sistem jeste stojeća galanterija, i ona je zbog svoje praktičnosti i vizuelnog izgleda našla svoje mesto na tržištu galanterije za kupatilo.
Izrada galanterije se vrši od kvalitetnih materijala, čime se postiže različit dizajn i završna obrada. U kombinaciji sa porcelanom ili staklom, ona dobija svoje pravi izgled. Takođe u ponudi su sve češće zastupljeni i crni modeli u sjaju ili matu.
Takođe u širokom asortimanu Akvadoma pronaćićete i proizvode namenjene krorišćenju u javnim objektima: dozatori za tečni sapun, fenovi za sušenje kose, fenovi za sušenje ruku, dispenzeri za složive ubruse, četke za wc šolju i još puno toga...

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom