Twitter
Akvadom-logo
Akvadom Kupatila
 Baterije

Baterije

Slavine za kupatilo su proizvod koji se podrazumeva u momentu kad renovirate svoje kupatilo ili kuhinju. U svakodnevnoj upotrebi koriste se i izrazi baterije za kupatilo ili baterije za kadu, mada su to tehnički slavine, čak i kada se koriste za elemente za kupatilo kao što su ugradni tuš, usponski tuš ili masažni stub. Ono što je zajedničko za sve slavine je to što mogu biti jednoručne ili dvoručne i što se mogu montirati na jednu, dve ili tri priključne cevi.  U svojoj ponudi, Akvadom kupatila salon keramike zastupio je slavine (baterije) renomiranih svetskih proizvođača: Rubineta (ex Armal), Grohe, Hansgrohe, Paini, Pafoni, Rosan...
U našem salonu možete pronaći različite tipove baterija; slavine  za lavabo, slavine za kadu, slavine za tuš kabinu, slavine za bide, kuhinjske slavine odnosno slavine za sudoperu, ugradne baterije, baterije sa usponskim tušem, ispirače za pisoar.  U zavisnosti od toga koji tip slavine vam je potreban, nudimo vam: jednoručne baterije, ugradne baterije, slavine za sudoperu, termostatske baterije,senzorske baterije, potisne baterije, dvoručne česme,  slavine sa dve ili tri cevi koje se kače na protočne bojlere. 
Slavine (baterije) za tuš kadu ili tuš kabinu mogu se kombinovati sa različitim tipovima tuševa ili usponskim tuševima koji su veoma praktični i moderni.
Takođe u ponudi su i hidromasažni stubovi, veoma praktično rešenje sa izlivom, koji se montiraju na zid na već postojeće odvode na kojima je bila ili predviđena montaža slavine. 
Za sve modele je obezbedjena garancija i servis, kao i rezervni delovi (izlivne cevi, mešači od keroksa, sedal, holenderi, brinoks veze, ekscentri, ventili...).  Zbog velikog izbora modela po nameni i dizajnu, kao i dobrog odnosa cene i kvaliteta sigurno ćete pronaći odgovarajući model za vaše kupatilo po najpovoljnjijim cenama.

Prikaži više
KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)