fb
Twitter
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

BOJLERI ZA KUHINJU

Protočni bojleri od 5 litara do 15 litara koriste se za zagrevanje vode u kuhinjama i manjim kupatilima.
Kako mu i sama reč kaže sistem funkcioniše tako da je zagrevanje vode zapravo u isto momentu njenog protoka. Voda prolazi pored grejača koji je zagreva na najvišu tačku ključanja a mešač u slavini meša vrelu vodu sa hladnom i time doprinosti da dobijete optimalnu željenu temperaturu vode.
Veoma su praktični u kuhinji, i zbog svoje zapremine nazivaju ih i kuhinjski bojleri.
Kuhinjski bojleri se montiraju ispod ili iznad sudopere, pri čemu se montaža ispod sudopere obavlja sistemom tri cevi a visokomontažni samo sa dve cevi, obzirom da visokomontažni bojleri koriste slobodan pad vode i nije im potreban vazduh za održavanje konstatnog pritiska. Niskomontažni bojleri sa potiskom zahtevaju montažu na kuhinjske slavine sa tri cevi.
Kod montaže bojlera koji rade pod pritiskom, česta je praksa da se daju dugotrajne garancije na bojler, čak i 10 godina, ali pod uslovom da ovlašćeni serviser proveri i u slučaju da treba promeni magnezijumsku anodu jednom u četiri do pet godine.
Akvadom u svom prodajnom asortimanu zastupa mnoge proizvođače bojlera za kuhinju i to: Ariston protočni bojleri, Velis protočni bojleri, Gorenje protočni bojleri, Clage protočni bojleri, Bosch protočni bojleri, Elit inox Čačak protočni bojleri, Termorad protočni bojleri, Metalac kuhinjski bojleri...
RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom