Twitter
Akvadom-logo

Saradnja sa vodoinstalaterima i keramičarima

13.02.2022 12:24


SARADNJA SA VODOINSTALATERIMA I KERAMIČARIMAUkoliko ste vodoinstalater ili keramičar, bavite se uređivanjem i renoviranjem kupatila i kuhinje, došli ste na pravo mesto. U potrazi smo za osobama kao što ste vi, nudimo vam saradnju i mogućnost za dodatnu zaradu.


Saradnja sa salonom keramike, kao što je Akvadom, može vam pomoći u razvoju vašeg posla na više načina. Ideja za “Premium kartice” nastala je iz želje da napravimo uzajamne saradnje na obostrano zadovoljstvo. U nastavku teksta saznajte šta je to što vam saradnja sa nama može doneti.
PREDNOSTI SARADNJE


Pre svega, vaša direktna korist od saradnje je dodatna zarada.Svaki saradnik postaje član PREMIUM grupe, ostvaruje karticu sa popustom od 5-15% na sve kupovine i na veći deo asortimana naše ponude. Visina popusta zavisi od ukupnog iznosa pri kupovini ali i dužine saradnje sa nama.


Prilikom ugovaranja posla, vašim klijentima pored same ugradnje možete ponuditi kupovinu svih materijala za vodovodpločice ali i sve ostale kupatilske elemente i nameštaj. U našem salonu možete kupiti sve proizvode, različitih modela i proizvođača, za opremanje kompletnog kupatila. Dodatna prednost je naš online shop u kom se nalaze svi proizvodi iz salona, tako da će vam organizacija i planiranje biti jednostavnije, jer vam jekompletna ponuda sa cenama dostupna online.


Vi od toga možete imati dodatnu proviziju ili učiniti klijentu da smanji troškove pri kupovini. Vaši klijenti će svakako imati korist jer će na jednom mestu opremiti kupatilo, umesto da nekoliko dana izgube na istraživanja po internetu i u obilascima različitih salona. Na taj način ćete klijentima uštedeti vreme, značajno olakšati posao, a ujednodelovaćete ozbiljnije i profesionalnije.KAKO FUNKCIONIŠE PREMIUM KARTICA?


Vrlo jednostavno. Prvo je potrebno da se prijavite za dobijanje kartice, ukoliko želite dugoročnu saradnju sa nama. Od trenutka dobijanja kartice svakom narednom kupovinom ostvarićete popuste bez obzira da li kupujete za sopstvene potrebe ili potrebe klijenta.


Jedan od naših saradnika, keramičar Mladen Karić, u znak zahvalnosti našem timu napisao je tekst u kome je izneo njegovoiskustvo sa premium karticomSavetujemo da pročitate taj blog članak.
AKVADOM - OPREMITE KUPATILO NA JEDNOM MESTU


AkvaDom u svom maloprodajnom objektu pruža i nudi sve od moderne keramike do opreme za kupatila. Naš salon u Novom Sadu na površini od oko 300m2 prodajnog prostora objedinjuje celokupan asortiman uvozne keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i tuš paravana, opreme za fino uređenje (renoviranje ili adaptaciju) kupatila.


Za potrebe keramičara nudimo proizvode poput:


Naša ponuda nije zapostavila ni instalaterski deo vodovodai kanalizacije:


Zahvaljujući širokoj ponudi mi smo spremni da ponudimo sve na jednom mestu i sa zadovoljstvom stojimo na usluzi. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji opreme i nameštaja za kupatila pretočili smo u specijalizovani shop. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ste zainteresovani za saradnju i preuzimanje premium kartice,kontaktirajte nas putem telefona ili email-a, a možete nas posetiti u salonu u Novom Sadu.


KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)