Twitter
Akvadom-logo

WC ŠOLJE

Wc šolja jeste sanitarni elemanat koji se najčešće menja u kupatilu pri renoviranju, adaptaciji kupatila ili izradi novog kupatila. Nekadašnja česta zastupljenost klasičnog oblika podne WC šolje u standardnim dimenzijama, danas je prevazidjena mnogim inovativnim rešenjima.

U ponudi “AkvaDom kupatila” možete naći veoma širok izbor modela wc šolja po povoljnim cenama koji se razlikuju po načinu ugradnje, odvodu, obliku i dimenzijama. Postoje, klasične, podne wc solje sa odvodima u pod (simplon) I zid (baltik) , zatim monoblokovi noviji i moderniji izgled vodokotlica i wc šolje iz jednog dela, i viseće tj. konzolne wc šolje koje se montiraju uz ugradni vodokotlić Geberit, Grohe ili neki drugi ugradni kotlić. Naravno uz wc šolje nephodno je izabrati i wc dasku, klasicni ili samospuštajući model (soft close wc daske) od bakelita ili medijapana, predstavljenih u ponudi “AkvaDom kupatila” .

Konzolne wc šolje (viseće) - Zidna montaža

Trendovi u dizajnu enterijera i opremanju (adaptaciji) kupatila jesu, što se wc šolja tiče, upravo konzolne wc šolje. Najprakticnija stvar kod konzolne wc šolje je sto je neuporedivo lakša za održavanje jer ne stoji na podu I čišćenje je olakšano, zauzima mnogo manje prostora jer je kotlić ugradjen u zid ( za konzolnu wc solju neophodno je ugraditi Geberit ugradni kotlic), a vizuelni momenat je u mnogome jači u poređenju sa stajaćom klasičnom wc šoljom. 

U ponudi “Akvadoma” postoji veoma širok izbor konzolnih wc šolja, različitih oblika, dezena, i načina ispriranja...Način ispiranja konzolnih wc šolja je unapređen tako da se vrši po celom obodu wc šolje, i nema ivica u koje se zavlači prljavština čime je održavanje i čišćenje veoma olakšano. Takvi modeli nazivaju se različito od proizvođača do proizvođača, sistem je isti ali nazivi su sledeći : ( Rimfree, Rimless, Rimout)

WC SOLJA CENE (NAJBOLJE CENE)

Cene standardnih podnih wc solja bilo da je odvod u podu ili zidu krecu se u raznovrsnoj ponudi u “Akvadom kupatilima” od 2900 dinara pa na gore. Posebno se bira wc daska koja se krece od 700-3500din

Uz klasicnu solju ide I klasični kotlić najcesce Geberit ili Krušik po ceni od 2950-5550 dinara. Ukoliko se odlucite za monoblok wc solju I kotlic cena kompleta se krece od 7500din pa naviše.

Kad su u pitanju konzolne wc solje cene su vrlo razlicite u zavisnosti od proizvodjaca modela I sl. U Akvadomu postoji artikal wc šolja najniža cena ali budite uvereni da najpovoljnija cena ne znači i najbolji izbor za vas, jer jeftini ne znači i dobro, gledano na duge staze.

Za dodatne informacije dobrodošli ste u naš prodajni salon na Bulevaru Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.

KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)