Twitter
Akvadom-logo

Uz pomoć premium kartice do novih klijenata i veće zarade

30.01.2022 14:22


KAKO VODOINSTALATERI I KERAMIČARI MOGU BRZO DOĆI DO NOVIH KLIJENATA


Keramikom sam počeo da se bavim pre skoro 10 godina, posla generalno uvek ima, nekada manje nekada više, ali s obzirom da sam neko ko je dosta pedantan i želim da u ovom poslu budem što bolji, razmišljao sam šta je to što mogu da ponudim klijentima što će im pomoći, kako bi me dalje preporučili svojim prijateljima.


Odlučio sam da sam ponudim saradnju nekom salonu keramike, slučajno izbor je pao na “Akvadom”, otišao lično u prodavnicu i tada sam shvatio da je to ono što sam tražio. Tako je i bilo, upravo ta saradnja mi je donela prednost u odnosu na druge kolege. U ovom tekstu opisao samkako mi je “Premium kartica” povećala obim posla,a može i tebi bez obzira da se se baviš keramikom kao ja ili si vodoinstalater.


Piše: Mladen Simić, keramičar iz Novog Sada




KAKO JE DOŠLO DO SARADNJE SA “AKVADOM”


Ovim poslom sam počeo slučajno da se bavim, krenuo sam kao pomoćnik drugaru, čisto da nešto radim dok ne nađem “normalan posao”. Prolazile su godine, normalan posao nisam našao a već sam tada naučio posao, tako da sam odlučio da mi to bude zanimanje.


Posle određenog perioda počeo sam sam da radim, sam da sklapam poslove, a po potrebi zvao sam drugare da mi pomažu. Oduvek sam želeo da napredujem, da posao što bolje uradim jer su mi pohvale dosta značile, i one su mi davale vetar u leđa.


Tada sam počeo da razmišljam šta je to što bih mogao da dodatno ponudim svojim klijentima, da se razlikujem od ostalih majstora. Shvatio sam damogu napraviti saradnju sa nekom prodavnicom pločicakoja ima veliki asortiman, da možda dobijem neki popust, i da svojim klijentima nudim proizvode ih njihove ponude po promotivnim cenama. Tako nekako je bilo moje razmišljanje, nisam znao da li neko uopšte nudi takav vid saradnje.


Setio sam se salona “Akvadom”, često prolazim Bulevarom Patrijarha Pavla, pa sam rešio da odem lično da im predstavim ideju, pa šta bude. Imao sam sreće da su nedavno pre mog dolaska kod njih uveli“Premium kartice” kako bi ostvarili saradnje sa majstorima poput mene.


Veoma brzo smo se dogovorili, postao sam njihov premium član, a to mi donosi popuste pri svakoj kupovini. Iskorisio sam tu mogućnost da klijentima ponudim taj popust kako bi kupili pločice i sav materijal baš u “Akvadom”, a ja sam povećao malo cenu usluge.


Počeo sam više da zarađujem, preporuka je bilo sve više, a pored dobro obavljenog posla klijenti su imali i popust na materijal što je sve oduševilo.



PREMIUM KARTICA


Premium karticu mogu dobiti mastori (keramičari i vodoinstalateri), a takođe i dizajneri enterijerakoji pomažu klijentima da projektuju kupatila. Dolaskom u salon veoma brzo vam otvore nalog i dobijete karticu.


Ta kartica vam donosi popuste na većinu proizvoda iz ponude,popusti se kreću od 5-15%a visina procenta zavisi od ukupne cene i dužine saradnje. Što više proizvoda prodate, tako će vam i visina popusta biti sve veća. Popust koristitepri svakoj kupovini, bez obzira da li uzimate za sebe ili za klijenta.


Svojim klijentima sam tako olakšao posao, Akvadom nudi veliki izbor svih vrsta pločica, tako da ne moraju da gube vreme i obilaze više salona, jer će sve naći na jednom mestu. Takođe, usput mogu kupiti i neke druge proizvode za kupatilo.


Pored toga što imubrzavam proces renoviranja dobiju i popust na kupovinu, što nekada i nije mala suma, zavisi šta je sve potrebno kupiti. 


Sada dosta više razađujem. Povećao sam cenu satnice, a s obzirom da oni uštede na kupovini materijala nije im problem da uslugu plate više. Kvalitetno odrađenim poslom i popustom kojim sam im obezbedio, dobijam sve više preporuka tako dane moram ja da tražim nove klijente, oni mene sami pronađu.




OPREMANJE KOMPLETNOG KUPATILA NA JEDNOM MESTU


AkvaDomu svom maloprodajnom objektu pruža i nudi sve od moderne keramike do opreme za kupatila. Naš salon u Novom Sadu na površini od oko 300m2 prodajnog prostora objedinjuje celokupan asortiman uvozne keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i tuš paravana, opreme za fino uređenje (renoviranje ili adaptaciju) kupatila.


Za potrebe keramičara nudimo proizvode poput:


Naša ponuda nije zapostavila ni instalaterski deovodovodai kanalizacije:


Zahvaljujući širokoj ponudi mi smo spremni da ponudimo sve na jednom mestu i sa zadovoljstvom stojimo na usluzi. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji opreme i nameštaja za kupatila pretočili smo u specijalizovani shop. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ste zainteresovani za saradnju i preuzimanje premium kartice,kontaktirajte nas putem telefona ili email-a, a možete nas posetiti u salonu u Novom Sadu.



KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)