fb
Twitter
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

MOZAICI

Mozaici na mrežici postali su način kako praktično zameniti dekorativne pločice i listele, čime su promenili pristup u planiranju uređenja kupatila, uz veoma povoljnu cenu. Načini montaže i lepljenja veoma su olakšani sa modelima koji dolaze na silikonskoj vezivnoj mrežici ili na kartonu. Dimenzije jedne table budu oko 30x30cm a mozaici se prodaju i na kvadratni metar (m2). Mogućnosti kombinacija mozaika su praktično neograničene, i postoje mnoge varijante i to stakleni mozaici, mozaici kombinacije staklo i kamen, kameni mozaik, mozaici kombinacije staklo metal.

Paleta boja i tekstura mozaika je veoma široka. Takođe u ponudi je i širok izbor mozaika za bazene ( bazenski mozaik ), čija je cena veoma niska i finansijski ne utiče puno u cenu koštanja celog bazena a vizualno itekako doprinosi finalnom efektu. Bazenski mozaici mogu naći primenu i u opremanju ili renoviranju hamama, finksih sauna, parnih sauna, bazenskih kompleksa, akva parkova, spa centara…


Kameni ili stakleni mozaici predstavljaju detalj koji daje karakter čitavom prostoru u kom je primenjen, a veliki izbor mozaik pločica u AkvaDom asortimanu omogućiće vam da uz povoljne cene sastavite savršenu kombinaciju za jedinstveno uređenje, bilo da je u pitanju bazen ili zamena za listele u čajnoj kuhinji.

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom