Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

Uslovi isporuke

Isporuka porudžbina za vrednosti preko 30000 dinara je besplatna na nivou grada Novog Sada vozilima salona AkvaDom doo Novi Sad.

Ostale teritorije nisu besplatne i naplaćuju se 30din po 1 kilometru od i do Novog Sada, a vreme se definiše sa našim operaterima u slučaju da se roba ne šalje brzom poštom već vozilima voznog parka AkvaDom doo.

ZBOG GABARITNOSTI ROBE KUPAC JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI ISTOVAR ROBE. ROBA SE ISPORUČUJE DO ULAZA U ZGRADU, KUĆU ILI GRADILIŠTE, I NISMO U MOGUĆNOSTI DA ROBU ISPORUČUJEMO NA SPRATOVE ILI DO VRATA KUPCA.

Rok isporuke:

Rok isporuke kao i tačno vreme isporuke robe iz našeg prodajnog asortimana na adresu kupca, kupac dogovara sa operaterima AkvaDom doo. Trudimo se da vreme dostave robe svedemo na što kraće jer većina robe dolazi sa našeg lagera.

Kurirska isporuka je moguća za pojedinu robu iz našeg asortimana ali nismo u mogućnosti da snosimo rizike slanja brzom poštom obzirom da je roba lomljiva.

Lom i oštećenja robe snosi isključivo kupac.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za određenu vrstu robe nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku i preuzimanje je moguće lično u našem prodajnom prostoru u Novom Sadu na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 (Somborski bulevar) ili po dogovoru na pojedinim lokacijama u Beogradu. Vrste robe za koju ne vršimo standardnu isporuku su: pločice, kabaste sanitarije, gabaritni nameštaj i artikli podložni oštećenju. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno zahteve isporuke, nakon poručivanja kontaktiraće Vas naša komercijalna služba kako bismo dogovorili uslove i način preuzimanja robe.

Za sva eventualna pitanja ili nejasnoće možete nam pisati na office@akvadom.rsili nas pozvati na brojeve: 021.3022348 i 060.0206.076.

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom