Twitter
Akvadom-logo

Pločice

Pločice za kupatilo su poslednjih godina dostigle vrhunac u dizajnu, obradama i formatima i time postale nezamenjljivi način uređenja kako kupatila tako i kuhinje, dvorišta, stepeništa, terasa, hodnika i sličnih prostora.


U osnovi pločice su se ranije, uglavnom, delile na zidne i podne keramičke pločice, tj prema predviđenom mestu lepljenja, ali poslednjih godina, sve češće se koriste granitne pločice za kuhinju i kupatilo ili gres porcelan, koje su univerzalne i moguće ih je lepiti svuda, na pod, zid, kako spolja tako i unutra.  

Za unutrašnju upotrebu (hodnik, dnevna soba, kupatilo, kuhinjapločice za podno grejanje. U zavisnosti koji deo domaćinstva opremate, možete se odlučiti za određeni tip. Od materijala se dele na keramičke, porcelanske, granitne i mozaik pločice.


U trendu su sve veći formati keramičkih pločica, a fokus je na imitaciji tekstura: drvo, beton, kamen, mermer kao i retificirane pločice, odnosno laserski sečene pločice koje se mogu lepiti bez ili sa minimalnim fugovanjem od 1 mm debljine fuge.

Potrudili smo se da u našem prodajnom asortimanu obuhvatimo sve što je apsolutni hit poslednjih godina, a odlična mogućnost za kupce jeste jednostavna kupovina putem AkvaDom Salona Kupatila i našeg online web shopa (kupovnog sajta) i to po veoma povoljnim cenama.

Neke od renomiranih svetskih proizvođača koje smo zastupili u našem prodajnom prostoru su: Kutahya, Seramiksan, Teratinta, Savoia Italy, Gorenje keramika, Keros ceramice Španija, Geotiles Naši zaposleni ce se potruditi da vam daju sve važne informacije i predloge za opremanje i renoviranje kupatila ili kuhinja zato posetite naš salon na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.


Za krajni utisak i završetak izbora možete posetiti i naš prodajni salon keramike na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.

Prikaži više
KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)