Twitter
Akvadom-logo

Saradnja dizajnera enterijera kupatila i salona keramike Akvadom

15.01.2022 18:16


KAKO JE MENI KAO DIZAJNERU ENTERIJERA AKVADOM DONEO NOVE KLIJENTE I VEĆU ZARADU


Dizajnom enterijera bavim se malo više od godinu dana, imao sam sreće da sam brzo došao do prvog klijenta, imao dovoljno posla tokom narednih meseci, ali želeo sam da povećam obim posla. Razmišljao sam dugo kako da se istaknem u odnosu na druge kolege, i šta je to što bi mi pomoglo da u budućnosti imam više klijenata a samim tim i veću zaradu.


Tako razmišljajući došao sam na ideju da sklopim saradnje sa salonima nameštaja i keramike. Jedna od prvih dogovorenih saradnji bila je sa salonom keramike “Akvadom”, koja mi je pomogla da upotpunim ponudu, a ujedno i uvećam zaradu. Pročitajte do krajakako mi je ova saradnja pomogla, jer tako isto može i vama doneti dosta benefita.


Piše: Petar Jović, dizajner enterijera iz Novog Sada





KAKO SAM DOSAO NA IDEJU O SARADNJI?


Nakon aktivnog učenja i vežbanja, pre otprilike godinu dana počeo sam da se bavim dizajnom enterijera. Veoma brzo došao sam do prvog klijenta preko prijatelja, koji je svom poznaniku preporučio moje usluge. 


Potrudio sam se da se svakom klijentu maksimalno posvetim, saslušam njihove želje i napravim najbolji mogući projekat. Taj trud mi se isplatio, jer sam dolazio do novih klijenata preko raznih preporuka, ali i preko oglasa na društvenim mrežama. Kada sam već ušao u štos, opustio se, razmišljao sam kako mogu prošitiri ponudu,šta je to što me može izdvojiti od ostalih kolega.


Tokom rada na projektima shvatio sam koliko ljudi generalno imaju malo slobodnog vremena zbog raznih obaveza i poslova, tokom većih renoviranja jako sporo napreduju jer nemaju vremena da se tome posvete. Razmišljao sam kako da im dodatno olakšam proces renoviranja,shvatio da se mogu povezati sa salonimanameštaja i keramike i na taj način klijentima ubrzam proces.


Imao sam ideju da pronađem saradnike za sve vrste proizvoda u gradu, da svoje projekte prilagođavam njihovoj ponudi, a da klijentu ponudim da sve potrebne proizvode kupi na jednom mestu, i tako skrati vreme istraživanja i upoređivanja proizvoda u mnogim objektima. Kontaktirao sam nekoliko salona, a među prvim sklopljenim saradnjama bila je baš ova sa salonom keramike Akvadom. Akvadom sa izabrao jer imaju veliku ponudu uvek dostupnih modernih proizvoda za opremajne kupatila, što mi je bilo jako bitno.



KAKO JE DOŠLO DO SARADNJE?


Saradnju sam ponudio putem emaila, u tom trenutku nisam ni znao da li uopšte sklapaju takav vid saradnje. Ubrzo sam dobio potvrdan odgovor i poziv da dođem u salon kako bi precizirali saradnju. 


Došao sam u salon, tamo me je sačekalo ljubazno osoblje, objasnili su mi kako sve funkcioniše a dodatno sam se iznenadio kada su mi rekli da ću dobitikarticu sa popustima. Otvorili su mi “Premium karticu” i od tog trenutka imao sam mogućnost da ostvarim popuste na određene artikle kako za svoju kupovinu tako i pri kupovini svojih klijenata. Ovo je trenutak kada mi se obim posla povećao.




BENEFITI SARADNJE


Pre svega, svojim klijentima sam omogućiobrži proces opremanja.Kada su u pitanju kupatila, na online shopu Akvadom-a nalazi se kompletna ponuda proizvoda koji se nalaze i u radnji, što mi dosta olakšava rad. Za projektovanje kupatila koristim proizvode iz njihove ponude, a dobra stvar je što oni imaju veliki izbor modernih sanitarnih proizvoda i kupatilskog nameštaja, tako da mogu ispuniti sve želje klijenata.


Kada preciziramo projekat,sve proizvode za kompletno opremanje kupatila kupuju na jednom mestu,što njima predstavlja veliko olakšanje, jer je potrebno mnogo vremena za istraživanje gde koji model mogu pronaći, i dok pronađu sve proizvode prođe večnost.


Kao što sam već naveo, imam premium karticu koja mi omogućavapopust na veći deo proizvoda, a mogu je iskoristiti tako da dodatno zaradim ili taj popust prepustim klijentu. Popusti su u početku bili 5-10% na određeni asortiman, ali kako je saradnja postajala sve ozbiljnija Akvadom mi je omogućio da sada imam popuste do čak 15%.


Ukoliko si i ti dizajner enterijera ili arhitekta, nemaš još uvek ovakav vid saradnje, savetujem ti da što pre pošalješ zahtev za premium karticu.



OPREMANJE KOMPLETNOG KUPATILA NA JEDNOM MESTU


AkvaDomu svom maloprodajnom objektu pruža i nudi sve od moderne keramike do opreme za kupatila. Naš salon u Novom Sadu na površini od oko 300m2 prodajnog prostora objedinjuje celokupan asortiman uvozne keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i tuš paravana, opreme za fino uređenje (renoviranje ili adaptaciju) kupatila. Naša ponuda nije zapostavila ni instalaterski deo vodovoda i kanalizacije.


Zahvaljujući širokoj ponudi mi smo spremni da ponudimo sve na jednom mestu i sa zadovoljstvom stojimo na usluzi. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji opreme i nameštaja za kupatila pretočili smo u specijalizovani shop. 


Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ste zainteresovani za saradnju i preuzimanje premium kartice, kontaktirajte nasputem telefona ili email-a, a možete nas posetiti u salonu u Novom Sadu.



KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)