Twitter
Akvadom-logo

TIPKA DELTA 21 SJAJ 115.125.21.1

TIPKA DELTA 21 SJAJ 115.125.21.1
TIPKA DELTA 21 SJAJ 115.125.21.1-thumbnailTIPKA DELTA 21 SJAJ 115.125.21.1-thumbnail
Geberit

Šifra artikla: 10365

TASTERI I TIPKE

6,120.00 RSD

Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.

Ponuda važi dok traju zalihe

Količina:
Radno vreme

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h

Subota / 08:00 - 16:00h

Akvadom mali logo

Detalji proizvoda

Geberit "Delta 21" aktivirna tipka - sjajna hromirana

Tipka za vodokotliće UP100 - Basic

Za dvokoličinsku  tehniku ispiranja,aktiviranje čeono.Materijal:Plastika.
 
Tipke za aktiviranje
Geberit tipke za aktviranje ispiranja odlikuju se svojim raznolikim dizajnom i materijalom i najvišim stepenom tehnologije koja štedi vodu. Široki asortiman oblika, materijala, završnih ploča i boja  su ukras svakog kupatila.
 
GEBERIT
Koncern Geberit razvija - proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sastave za kupatila i sanitarne uređaje. U proteklih 135 godina postali su pojam za kvalitet i inovativnost u području sanitarne tehnologije. Geberit proizvodi su inovativni, dugovečni i ekološki prihvatljivi za novogradnje , renoviranje i moderniziranje prostora. Geberit integrirani cevni i instalacijski sistemi nude najveću moguću udobnost, tih rad, higijenu i dugotrajnu sigurnost. Geberit je sa svojim predstavništvima aktivan u 41 državi, a glavnina proizvodnje nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.
 
VRHUNSKA TEHNOLOGIJA
Ugradbeni vodokotlići sadrže elemente koji montažu i održavanje čine jednostavnima i brzima.  Skriveni unutar zida, oni donose tihu i sigurnu tehnologiju ispiranja na koju se možete osloniti sa punim povjerenjem. 
Vaše će kupatilo uz viseću toaletnu šolju i ugradbeni vodokotlić izgledati prostranije i modernije, a potreba za vodoinstalaterskim uslugama biće svedena na minimum.
 
LEPOTA I PRAKTIČNOST
Kako biste optimalno iskoristili prostor vašeg kupatila Geberit nudi praktične ugradbene sanitarne sisteme koji osiguravaju neograničene mogućnosti unutrašnjeg uređenja prostora. Geberit sanitarnim sistemima sakriveno je ono što nije potrebno videti i ostavljena je samo elegancija dizajna i čistoća prostora.
Skriveni ugradbeni sistem u zidu i viseća toaletna šolja nisu samo estetsko nego i osobito praktično rešenje koje omogućava znatno laganije održavanje higijene. Zajedno, viseća toaletna šolja i Geberit ugradbeni sistem oslobađaju prostor u vašem kupatilu, kako iznad same šolje, tako i iznad vodokotlića gde se otvara prostor za novu policu.
 
Viseća toaletna šolja pričvršćena je na Geberitov noseći čelični okvir koji se može praktično sakriti u svakom zidu. Ova čvrsta konstrukcija vrlo je stabilna; projektirana je i testirana za opterećenje od 400 kilograma, a i osobito se brzo montira.
Jednom kada se Geberitov sistem za ispiranje ugradi, u kupatilu ostaje vidljiva jedino dizajnerska tipka za ispiranje. Kao doprinos očuvanju okoline, uštedi vode i kućnog budžeta Geberit nudi sistem dvokoličinskog ispiranja, sa tri ili šest litara vode.
Proizvod:TIPKA ZA VODOKOTLIĆ
Proizvođač:GEBERIT
Klasa kvaliteta:1. KLASA
Materijal:PVC/ INOX
Zemlja porekla:ŠVAJCARSKA
Uvoznik za SRB:NANTES DOO
Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.AkvaDom salon moderne keramike se trudi da opisi, fotografije i specifikacije budu u potpunosti verodostojne ali nažalost, zbog velikog broja artikala u ponudi, može se desiti da se greška podkrade. Najljubaznije vas molimo da u slučaju da primetite nesaobraznost ili grešku u opisu prijavite na mail office@akvadom.rs i naši programeri će grešku ispraviti u najkraćem mogućem roku.
Zašto Akvadom?
service
Ljubazno osoblje, brza i stručna komunikacija.
Povoljne uvozničke cene.
Moderan asortiman robe.
Jednak tretman svakog kupca bez obzira na količinu poručene robe.
delivery
Brza isporuka
Po dogovoru sa kupcem, vršimo isporuku do mesta preuzimanja (ne i unošenje u zgradu ili kuću).
Dogovor se zasniva na bazi količine kupljene robe.
storage
Veliki lager
AkvaDom se trudi da svu ponuđenu robu koju vidite na sajtu drži na lageru i da u što kraćem vremenskom roku robu dobavi kupcu koji je želi.
KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)