Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

LUNA KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM

LUNA KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM
LUNA KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM-thumbnailLUNA KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM-thumbnailLUNA KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM-thumbnail
Seramiksan

Šifra artikla: 69067

WC ŠOLJE

15,900.00 RSD

Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.

Ponuda važi dok traju zalihe

Količina:
Radno vreme

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h

Subota / 08:00 - 16:00h

Akvadom mali logo

Detalji proizvoda

LUNA PLUS KONZOLNA WC ŠOLJA KOMPLET SA WC DASKOM SUPER SLIM

 • Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje.
 • Proizvođač: "Geberit Seramiksan" 
 • WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall");
 • Cena se odnosi na komplet set WC šolje sa odgovarajućom WC daskom.
 • Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila  sa inox šarkama!
 • Lako održavanje

O kompaniji Seramiksan.
 • Osnovana 1990. godine, grupacija Seramiksan predstavljala je jednu od 5 najvećih fabrika keramike i sanitarne keramike u Turskoj. Godišnjom proizvodnjom od 1.5 miliona kvadratnih metara pločica, granita i mozaika od 2016. godine postala je lider na Turskom tržištu i beleži konstantan rast izvoza kako u zemlje Zapadne Evrope tako i u zemlje Bliskog Istoka. Inovacije i kvalitet proizvoda je ono što fabriku Seramiksan izdvaja od drugih fabrika ovog tipa. Ulaskom u kooperaciju sa švajcarskom firmom Geberit uspela je da napravi brend poznat celoj Zapadnoj Evropi a posebno na tržištu Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Belgije. Tehnički, Seramiksan je svoje proizvode prilagodio karakteristikama proizvoda kompanije Geberit čime je postignut vrhunski dizajn i tehnička savršenost pri montaži i dugovečnosti celokupnih sklopova Monoblokova i konzolnih wc šolja. Vodokotlići Seramiksan monoblokova dolaze isključivo u paketu sa Geberit ugradnom tehnikom, čime je ponuda u potpunosti zaokružena. Za dizajn proizvoda zadužen je Seramiksan Menisa studio koji osmišlja i dezene podnih i zidnih pločica i konstantno radi na tehničko-vizuelnim inovacijama u ovom segmentu. Firma AkvaDom zastupa kompaniju Seramiksan na teritoriji Vojvodine i Zapadne Srbije te široku paletu Seramiksan proizvoda možete pronaći, uživo videti i kupiti u Salonu AkvaDom u Novom Sadu. Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Тerra  Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Proizvođač: "Geberit Seramiksan"  WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall"); monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon). Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom. Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila, sa inox šarkama! Lako održavanje GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!

  Video prezentacija kompanije Seramiksan:RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

 • Akvadom placanje Visa karticom
 • Akvadom placanje Dina karticom