Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

TERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET

TERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET
TERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailTERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailTERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailTERRA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnail
Seramiksan

Šifra artikla: 69060

MONOBLOKOVI

19,990.00 RSD

Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.

Ponuda važi dok traju zalihe

Količina:
Radno vreme

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h

Subota / 08:00 - 16:00h

Akvadom mali logo

Detalji proizvoda

Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Тerra 

 • Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje.
 • Proizvođač: "Geberit Seramiksan" 
 • WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall");
 • monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon).
 • Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom.
 • Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila, sa inox šarkama!
 • Lako održavanje
 • GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!

  Osnovana 1990. godine, grupacija Seramiksan predstavljala je jednu od 5 najvećih fabrika keramike i sanitarne keramike u Turskoj. Godišnjom proizvodnjom od 1.5 miliona kvadratnih metara pločica, granita i mozaika od 2016. godine postala je lider na Turskom tržištu i beleži konstantan rast izvoza kako u zemlje Zapadne Evrope tako i u zemlje Bliskog Istoka. Inovacije i kvalitet proizvoda je ono što fabriku Seramiksan izdvaja od drugih fabrika ovog tipa. Ulaskom u kooperaciju sa švajcarskom firmom Geberit uspela je da napravi brend poznat celoj Zapadnoj Evropi a posebno na tržištu Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Belgije. Tehnički, Seramiksan je svoje proizvode prilagodio karakteristikama proizvoda kompanije Geberit čime je postignut vrhunski dizajn i tehnička savršenost pri montaži i dugovečnosti celokupnih sklopova Monoblokova i konzolnih wc šolja. Vodokotlići Seramiksan monoblokova dolaze isključivo u paketu sa Geberit ugradnom tehnikom, čime je ponuda u potpunosti zaokružena. Za dizajn proizvoda zadužen je Seramiksan Menisa studio koji osmišlja i dezene podnih i zidnih pločica i konstantno radi na tehničko-vizuelnim inovacijama u ovom segmentu. Firma AkvaDom zastupa kompaniju Seramiksan na teritoriji Vojvodine i Zapadne Srbije te široku paletu Seramiksan proizvoda možete pronaći, uživo videti i kupiti u Salonu AkvaDom u Novom Sadu. Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Тerra  Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Proizvođač: "Geberit Seramiksan"  WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall"); monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon). Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom. Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila, sa inox šarkama! Lako održavanje GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!

  Video prezentacija kompanije Seramiksan:Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.AkvaDom salon moderne keramike se trudi da opisi, fotografije i specifikacije budu u potpunosti verodostojne ali nažalost, zbog velikog broja artikala u ponudi, može se desiti da se greška podkrade. Najljubaznije vas molimo da u slučaju da primetite nesaobraznost ili grešku u opisu prijavite na mail office@akvadom.rs i naši programeri će grešku ispraviti u najkraćem mogućem roku.
Zašto Akvadom?
service
Ljubazno osoblje, brza i stručna komunikacija.
Povoljne uvozničke cene.
Moderan asortiman robe.
Jednak tretman svakog kupca bez obzira na količinu poručene robe.
delivery
Brza isporuka
Po dogovoru sa kupcem, vršimo isporuku do mesta preuzimanja (ne i unošenje u zgradu ili kuću).
Dogovor se zasniva na bazi količine kupljene robe.
storage
Veliki lager
AkvaDom se trudi da svu ponuđenu robu koju vidite na sajtu drži na lageru i da u što kraćem vremenskom roku robu dobavi kupcu koji je želi.
RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

 • Akvadom placanje Visa karticom
 • Akvadom placanje Dina karticom