Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

SILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET

SILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET
SILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailSILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailSILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailSILVA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnail
Seramiksan

Šifra artikla: 69061

MONOBLOKOVI

19,390.00 RSD

Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.

Ponuda važi dok traju zalihe

Količina:
Radno vreme

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h

Subota / 08:00 - 16:00h

Akvadom mali logo

Detalji proizvoda

Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Silva 

 • Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje.
 • Proizvođač: "Geberit Seramiksan" 
 • WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall");
 • monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon).
 • Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom.
 • Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila  sa inox šarkama!
 • Lako održavanje
 • GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!

 • Osnovana 1990. godine, grupacija Seramiksan predstavljala je jednu od 5 najvećih fabrika keramike i sanitarne keramike u Turskoj. Godišnjom proizvodnjom od 1.5 miliona kvadratnih metara pločica, granita i mozaika od 2016. godine postala je lider na Turskom tržištu i beleži konstantan rast izvoza kako u zemlje Zapadne Evrope tako i u zemlje Bliskog Istoka. Inovacije i kvalitet proizvoda je ono što fabriku Seramiksan izdvaja od drugih fabrika ovog tipa. Ulaskom u kooperaciju sa švajcarskom firmom Geberit uspela je da napravi brend poznat celoj Zapadnoj Evropi a posebno na tržištu Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Belgije. Tehnički, Seramiksan je svoje proizvode prilagodio karakteristikama proizvoda kompanije Geberit čime je postignut vrhunski dizajn i tehnička savršenost pri montaži i dugovečnosti celokupnih sklopova Monoblokova i konzolnih wc šolja. Vodokotlići Seramiksan monoblokova dolaze isključivo u paketu sa Geberit ugradnom tehnikom, čime je ponuda u potpunosti zaokružena. Za dizajn proizvoda zadužen je Seramiksan Menisa studio koji osmišlja i dezene podnih i zidnih pločica i konstantno radi na tehničko-vizuelnim inovacijama u ovom segmentu. Firma AkvaDom zastupa kompaniju Seramiksan na teritoriji Vojvodine i Zapadne Srbije te široku paletu Seramiksan proizvoda možete pronaći, uživo videti i kupiti u Salonu AkvaDom u Novom Sadu. Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Тerra  Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Proizvođač: "Geberit Seramiksan"  WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall"); monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon). Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom. Sporospuštajuća SLIM (tanka) WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila, sa inox šarkama! Lako održavanje GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!


  Video prezentacija kompanije Seramiksan:RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

 • Akvadom placanje Visa karticom
 • Akvadom placanje Dina karticom