Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

NATURA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET

NATURA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET
NATURA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailNATURA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnailNATURA MONOBLOK SERAMIKSAN KOMPLET-thumbnail
Seramiksan

Šifra artikla: 69063

MONOBLOKOVI

9,790.00 RSD

Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.

Ponuda važi dok traju zalihe

Količina:
Radno vreme

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h

Subota / 08:00 - 16:00h

Akvadom mali logo

Detalji proizvoda

Monoblok univerzalni (baltik i simplon) NATURA

  • Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje.
  • Proizvođač: "Geberit Seramiksan" 
  • WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall");
  • monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon).
  • Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom.
  • Sporospuštajuća WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila.
  • Lako održavanje
  • GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!

Osnovana 1990. godine, grupacija Seramiksan predstavljala je jednu od 5 najvećih fabrika keramike i sanitarne keramike u Turskoj. Godišnjom proizvodnjom od 1.5 miliona kvadratnih metara pločica, granita i mozaika od 2016. godine postala je lider na Turskom tržištu i beleži konstantan rast izvoza kako u zemlje Zapadne Evrope tako i u zemlje Bliskog Istoka. Inovacije i kvalitet proizvoda je ono što fabriku Seramiksan izdvaja od drugih fabrika ovog tipa. Ulaskom u kooperaciju sa švajcarskom firmom Geberit uspela je da napravi brend poznat celoj Zapadnoj Evropi a posebno na tržištu Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Belgije. Tehnički, Seramiksan je svoje proizvode prilagodio karakteristikama proizvoda kompanije Geberit čime je postignut vrhunski dizajn i tehnička savršenost pri montaži i dugovečnosti celokupnih sklopova Monoblokova i konzolnih wc šolja. Vodokotlići Seramiksan monoblokova dolaze isključivo u paketu sa Geberit ugradnom tehnikom, čime je ponuda u potpunosti zaokružena. Za dizajn proizvoda zadužen je Seramiksan Menisa studio koji osmišlja i dezene podnih i zidnih pločica i konstantno radi na tehničko-vizuelnim inovacijama u ovom segmentu. Firma AkvaDom zastupa kompaniju Seramiksan na teritoriji Vojvodine i Zapadne Srbije te široku paletu Seramiksan proizvoda možete pronaći, uživo videti i kupiti u Salonu AkvaDom u Novom Sadu. Monoblok univerzalni (baltik i simplon) Тerra  Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Proizvođač: "Geberit Seramiksan"  WC monoblok sa keramikom skroz do zida ("back to wall"); monoblok univerzalnog tipa (i baltik i simplon). Cena se odnosi na komplet set WC monobloka sa odgovarajućom WC daskom. Sporospuštajuća  WC daska dolazi u kompletu. Daska je izrađena od sanitarnog antibakterijskog akrila...  Lako održavanje GEBERIT armatura za vodokotlić u kompletu!


Video prezentacija kompanije Seramiksan:Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.AkvaDom salon moderne keramike se trudi da opisi, fotografije i specifikacije budu u potpunosti verodostojne ali nažalost, zbog velikog broja artikala u ponudi, može se desiti da se greška podkrade. Najljubaznije vas molimo da u slučaju da primetite nesaobraznost ili grešku u opisu prijavite na mail office@akvadom.rs i naši programeri će grešku ispraviti u najkraćem mogućem roku.
RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom