fb
Twitter
Akvadom-logo
Patrijarha Pavla 115, Novi Sad 021/3022 348

Pločice

Pločice za kupatilo poslednjih godina dostigle su vrhunac u dizajnu, obradama i formatima i time postale nezamenjljivi način uređenja kako kupatila tako i kuhinje , dvorišta, stepeništa, terasa, hodnika i sličnih prostora.

U osnovi, ranije su se uglavnom delile na zidne i podne keramičke pločice prema predviđenom mestu lepljenja, ali poslednjih godina sve češće se koriste granitne pločice za kuhinju i kupatilo ili gres porcelan, koje su univerzalne i moguće ih je lepiti svuda, na pod, zid, kako spolja tako i unutra...  

Za unutrašnju upotrebu (hodnik, dnevna soba, kupatilo, kuhinjapločice za podno grejanje. U zavisnosti koji deo domaćinstva opremate, možete se odlučiti za određeni tip. Od materijala se dele na keramičke, porcelanske, granitne i mozaik pločice.

U trendu su sve veći formati keramičkih pločica, a fokus je na imitaciji tekstura: drvo, beton, kamen, mermer kao i retificirane pločice, odnosno laserski sečene pločice koje se mogu lepiti bez ili sa minimalnim fugovanjem od 1 mm debljine fuge.

Potrudili smo se da u našem prodajnom asortimanu obuhvatimo sve što je apsolutni hit poslednjih godina a odlična mogućnost za kupce jeste jednostavna kupovina putem AkvaDom kupatila web shopa to po veoma povoljnim cenama.

Za krajni utisak i završetak izbora možete posetiti i naš prodajni salon keramike na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

  • Akvadom placanje Visa karticom
  • Akvadom placanje Dina karticom