Twitter
Akvadom-logo

Tuš kabine i tuš paravani - izbor za savršeno kupatilo!

15.06.2020 16:30
Tuš kabine i paravani - izbor za savršeno kupatiloTuš kabine i tuš paravani najčešće su izbor opreme za kupatilo. Oni predstavljaju prečicu da Vaše kupatilo pretvorite u SPA oazu.
Jednostavnost i ćistoća dizajna je ono čime će se pohvaliti mnoge
tuš kabineU korak s vremenom, tuš kabine, ali i tuš paravani, tuš kadice i tuš stene su postali nezaobilazan deo svakog kupatila. Oni su sinonim za luksuzni kutak mira i opuštanja. Prilikom adaptacije ili renoviranja kupatila, dosta ljudi je u nedoumici šta izabrati. Jer tuš kabine, tuš paravani, kadice i tuš stene, dobro ukombinovani, mogu dati pečat vašem kupatilu.
Čistoća i komfor kutka u kojem svi želimo da se osećamo ugodno je svakako kupatilo. Priznaćete da je ono jedno od najbitnijih prostorija svakog objekta. Važno je da obično kupatilo pretvorite u prijatnu prostoriju, što je preduslov za uživanje. Pre adaptacije ili renoviranja kupatila, oskrbite se neophodnim informacijama o kupatilskoj opremi. Da Vaše kupatilo postane novo kupatilo, neophodna mu je adekvatna kupatilska oprema.


Blagodat tuširanja

tuš kabina elpini black 90x90
Davno su tuš kabine napustile ograničeni prostor. Zbog toga su zauzele dominantnu poziciju u kupatilu. Moderne tuš kabine, gde tuširanje postaje užitak poput „plesa na kiši”, neizostavan SPA užitak, postale su primat.
Složićete se da zbog brzog načina života, često nismo u mogućnosti da na kraju dana uronimo u penušavu kupku i opustimo se. Tuš kabina je praktičniji izbor kada rešite da opremite kupatilo. Ako nam prija topao ili hladan tuš, onda je ona logično rešenja. U skladu sa željama i prostornim mogućnostima, Vaše je samo da prilagodite njenu veličinu.
Zato, imajte na umu da su standardne dimenzije tuš kabine 80 x 80 cm i 90 x 90 cm, ali postoje i druge, većih dimenzija, koje obezbeđuju komfornije tuširanje.
U Akvadom salonu keramike u Novom Sadu možete birati između polukružnih, kružnih i kvadratnih tuš kabina ili tuš kabina koje se montiraju od zida do zida. Ono što izdvajamo iz ponude su  Elpini i Kolpa San tuš kabine, kao i paravani.  Ono što ih odlikuje je ekstra pojednostavljena montaža, odličan kvalitet i povoljna cena shodno tome što nude. 


Diskretno odvojte vašu intimu


Kako bi tuš paravani dosegli prefinjeni izgled, uklonjene su sve vizualne opstrukcije. Čistoća dizajna staklenih ravni daje prostoru za tuširanje besprekornu estetiku.
Klizna vrata su se u prošlosti koristila kao matirane površine pleksiglasa, zbog privatnosti. Modni trendovi slede staklenu prozirnost koja propušta svetlo, pa kupatilo poprima svetliji izgled.

Tuš paravani postaju primamljivi onda kada je prostor, predviđen za tuširanje, popločan. Tada dolazimo do toga da paravani imaju brojne prednosti: maksimalno iskorišćen prostor u kupatilu, lako održavanje i dizajn koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tipovi paravana se dele na one sa više stranica, kao klizna vrata, dupla klizna vrata ili kao klasična vrata, sa mogućnošću montiranja od zida do zida ili direktno na pločice odnosno dirketno na pod. U ponudi Akvadom salona keramike su paravani različitih dimenzija i dizajna, od duplo kaljenog stakla, providnog i peskiranog. Na linku ispod može se videti deo široke ponude.

https://www.akvadom.rs/tus-kabine-i-kade/tus-kabine-i-paravani

Modeli se razlikuju po tipu ugradnje: polukružni, pravougaoni i zidni. U poslednje vreme, veliko je interesovanje za zidni tuš paravan odnosno tuš stenu.

 Za ugrađivanja paravana, potrebno je prvo odraditi adekvatnu hidroizolaciju u kupatilu.


Što se dizajna tiče, ono što ističemo je izražajna suprotnost jakih linija.  Zamislite s jedne strane kristalno čisto kaljeno staklo, a sa druge strane naglašeni tonirani profili crnom bojom takozvani dark design. Uz svetle pločice mermernog uzorka, Vaše kupatilo zasijaće luksuzom.elpini tuš kabina

Ovaj prepoznatljivi stil  prati  moderni koncept uređenja. Tuš kabine i paravani s mat crnim profilima definitivno će kupatilu dati notu elegancije.
Od jednostavnijih do luksuznih modela, svaki proizvod u Akvadom ponudi odlikuju savremeni dizajn, vrhunski kvalitet, elegancija i jednostavna montaža. 


Jednostavno rešenje


Takođe, poslednje, ali ne i manje bitne, su tuš kadice ali i ne pomenute tuš stene. Najčešće se prave u dimenzijama od 80 x 80 cm, što je minimum. Ali, postoje i u dimenzijama do 160 x 90 cm. Mogu biti pravilnog ili ovalnog oblika, a materijali od kojih se izrađuju uglavnom su akril Ili keramika. 
Ukoliko se ne koristi tuš kadica, pod se oblaže keramikom tako da je nivo poda u celom kupatilu  isti, osim malog pada u samoj tuš kabini prema trakastom slivniku, što deluje elegantnije i svedenije.

Naše tuš kadice  dizajnirane su s mišlju da se često upotrebljavaju. Drugim rečima, prilagođene svakodnevnom korišćenju tuša, kao i čišćenju. Istovremeno zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i kvaliteta.
U širokoj Akvadom ponudi možete takođe odabrati i tuš stene ili stene za tuš kabinu u raznim kombinacijama, primamljivog dizajna idealnog za svako kupatilo. Možete napraviti i varijantu sa tuš paravanom, tuš vratima ili samostojeće kao moderniji koncept. 
Naše tuš stene izrađene su od kvalitetnog materijala, koje garantuje  sigurnost. Sami izaberite staklo i profile, odaberite verziju koja najviše odgovara Vašem kupatilu. Celokupnu ponudu potražite na sajtu Akvadoma.
Akvadom Vam nudi različite mogućnosti za opremanje kupatila iz snova. Vaše je samo da uskladite želje i potrebe. Akvadom prodajni tim će se potruditi da Vašu zamisao pretoči u stvarnost. Uz nas, imaćete ono o čemu mnogi sanjaju - ličnu SPA oazu.

Akvadom salon moderne keramike i opreme za kupatilo

Tuš kabine, tuš paravani, tuš kadice, tuš stene Kolpa San program, Elpini program...

KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)