Twitter
Akvadom-logo

Slavine za kuhinju i kupatilo - Lako do savršenstva uz Akvadom

13.07.2020 15:47

usponski tuš za tuširanje tuš kabine

Slavine za kupatilo ili kuhinju

Lako do savršenstva uz Akvadom


Asortiman iz Akvadoma je pravi izbor za vas, ukoliko ste u u potrazi za sofisticiranijim dizajnom i slavinama koje ostavljaju snažan utisak. Ono što za početak izdvajamo iz bogate ponude je svakako renomirani brend, o kome dovoljno govori duga tradicija, odličan kvalitet i dizajn - RUBIENETA. Slavine ovog Brenda su svakako spoj kvaliteta i estetike, i daće vašim prostorijama totalno drugačiji izgled. Ono što izdvaja Rubinetu od ostaloih brendova jeste duga garanicija na proizvode 5 godina. Proizvodnja se vrši delom u Sloveniji delom u Litvaniji. Sveukupna ponuda Rubineta brend asortimana dostupna je na akvadom.rs.

Proverite i ponudu naših vrhunskih brendova: Grohe, Hansgrohe, Rosan. Tu ćete svakako pronaći kvalitetne i moderne proizvode po svojoj meri, uz odgovarajuću garanciju od 5 ili 10 godina. Rubineta obezbeđuje garanciju od 10 godina na Flisser creva za povezivanje na sistem.

Ako ste ljubitelj lepog dizajna u kupatilu i kuhinji i važan vam je kvalitet, ovo je pravo web-mesto za vas, jer ćete naći apsolutno sve što vam je potrebno za kupatilo ili kuhinju. U Hansgroheu, na primer, ne nedostaje vrhunskih proizvoda za tuš i kupatila. Ključno pitanje je - Šta vama odgovara? Upoznajte našu ponudu proizvoda: slavine za umivaonik,slavine za kadu i tuš kadu,slavine za sudoperu (kuhinjske slavine) ili slavine za bide. Tuš ugradni sistemi u setu ručnih i usposnkih tuševa mogu krasiti vaše kupatilo i dati mu notu luksuza.


usponski tuš za tuširanje tuš kabine

Birajte između različitih vrsta mlaza – i tuširajte se kako vam duša želi


Ko jednom isproba senzualan svet mlazova Hansgrohe ili Grohe, više neće pristati na manje. Bez obzira na to da li je u pitanju svakodnevna nega tela, opuštanje ili osveženje – s više vrsta mlazeva ispunićemo sve vaše želje.

Tuš sistem dark koji će, zahvaljujući svom mlazu, učiniti da se osećate kao da ste se zadesili na letnjoj kiši, takođe će vašem kupatilu dati određenu dozu senzualnosti svojom crnom bojom, a vama pružiti neverovatan osećaj nakon napornog dana.


usponski tuš za tuširanje tuš kabine


Odgovarajuća vrsta mlaza za svaki tip tuširanja

Praktičnim testovima pokazalo se da postoje tri različita tipa tuširanja: Tuširanje s užitkom, kojim ćete se rado i poprilično razmaziti. Delotvorno tuširanje, kojim želite brzo aktivirati sva svoja čula. I fokusirano tuširanje, kod kojeg težite ciljanom opuštanju. Koje god tuširanje da praktikujete, mi imamo slavinu i odgovarajući tuš, koji će vam osigurati tuširanje iz snova.

Slavine za kupatilo su proizvod koji se podrazumeva u momentu kad renovirate svoje kupatilo ili kuhinju. U svakodnevnoj upotrebi koriste se i izrazi baterije za kupatilo ili baterije za kadu, mada su to tehnički slavine, čak i kada se koriste za elemente za kupatilo kao što su ugradni tuš, usponski tuš ili masažni stub. Ono što je zajedničko za sve slavine je to što mogu biti jednoručne i što se mogu montirati na jednu, dve ili tri priključne cevi. Postoje i modeli sa tri cevi koji se koriste za potisne bojlere u kuhinji.

usponski tuš za tuširanje tuš kabine



Bezvremenska lepota za vašu kuhinju

Kuhinja je strast. Kuhinja je prostor u kojem se porodica i prijatelji sastaju kako bi kuvali, jeli, opuštali se i slavili. Savršeni sastojci za bezvremenski, stilski i funkcionalan ali nadasve ugodan ambijent nude robne marke Rubineta, Rosan, Hansgrohe i Grohe. Kako bi kuhinja postala omiljena prostorija u vlastita četiri zida, izaberite nešto po svom ukusu iz njihovog asortimana. Svakako neće proći neopažano.

S ovim timom možete biti samo na dobitku jer kada tim iz snova stupi na scenu na najkorišćenijem mestu u kuhinji, znajte da kombinacije za sudoperu započinju malu revoluciju upravljanja vodom. Kao savršeno usklađeni spoj sudopera, slavine, one su celovito funkcionalno i estetsko rešenje koje će uvelike olakšati kuhinjske poslove.usponski tuš za tuširanje tuš kabine


Razveselite se poboljšanjima u području sudopera

Sanjate li o velikom radijusu kretanja u području sudopere i oko nje? U modernoj liniji predstavljamo nove ideje o proizvodima za svaki kuhinjski ambijent koje će odgovarati svim tipovima korisnika. Sve kuhinjske mešalice mogu se zaokretati i dostupne su s funkcijom izvlačenja ili bez nje kako biste vodom mogli upravljati u skladu sa svojim potrebama. Ponuda modela Akvadom slavina za sudoperu dostupna je u sve šifrem asortimanu.

slavina za sudoperu


Bogata ponuda proizvoda modernog dizajna


Uživajte u neslućenim mogućnostima odabira: nekoliko osnovnih oblika i različite visine učvršćuju moderan dizajn, koji će se skladno uklopiti u svaku kuhinju. Koje rešenje vam je draže za vašu kuhinju: s produženim crevom ili bez njega? Svejedno je što odlučite: široki dizajn ručke omogućuje vrlo lako rukovanje, koje je sigurno čak i s nasapunjanim rukama. Neka vaša kuhinja zrači bezvremenskom kvalitetom dizajna.

aero rubineta akvadom salon keramike

Osvajanje funkcionalnim detaljima

I ono što je potrebno znati je to da slavine za umivaonik su mahom stojeće, kao i većina slavina za sudoperu i slavina za bide, dok su slavine za kadu, slavine za tuš kadu, slavine za bojler i slavine za hladnu vodu ugradne. Većina slavina za kadu i tuš kabinu prodaju se u kompletu sa tuš ručicom i crevom za tuš. Sve slavine koriste najkvalitetnije mešače za toplu i hladnu vodu, a garancija koju dajemo na slavine odnosi se i na mešače. Umesto slavine, u tuš kabinu možete postaviti i kompletnija rešenja, kao što su usponski tuševi i masažni stubovi, čija je cena veoma povoljna.

Na kraju, vaše je samo da odaberete, a mi smo tu da vaše zamisli realizujemo. U našem salonu imate mogućnost izbora. Ovde možete pronaći sve što vam je potrebno za kupatilo ili kuhinju. Imajte na umu da je za sve modele obezbedjena garancija i servis, kao i rezervni delovi (izlivne cevi, mešači od keroksa, sedal, holenderi, brinoks veze, ekscentri, ventili...) i celokupnu ponudu možete videti na LINKU . Zbog velikog izbora modela po nameni i dizajnu, kao i dobrog odnosa cene i kvaliteta sigurno ćete pronaći odgovarajući model za vaše kupatilo po najpovoljnjijim cenama. Takođe napominjemo da se u ponudi Akvadoma mogu naći povoljni 3 U 1 SETOVI slavina Rubineta gde u kompletu dobijete veoma povoljan kompet slavina za lavabo, kadu, usponsku šipku i masažnu tuš ručicu.


Na linku https://www.akvadom.rs/baterije možete videti celokupan asortiman slavina svih vrsta koje trenutno u pondui ima salon keramike Akvadom iz Novog Sada.

slavina za sudoperuslavina za sudoperuslavina za sudoperuslavina za sudoperuslavina za sudoperu


RUBINETA SLAVINERUBINETA SLAVINERUBINETA SLAVINE

Oblačimo vaše kupatilo od glave do pete

KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)