Twitter
Akvadom-logo

Savršena kupatilska oprema za svačiji ukus i džep

30.07.2020 11:03

Savršena kupatilska oprema za svačiji ukus i džep




Iako to već znate, klasičan stil uređenja vašeg kupatila je bezvremenski, ali u današnje vreme u njega sve više uskaču mnogi izazovi modernih stilova, tako da možemo reći da je u svetu kupatila zavladao dizajn modernih linija i neki novi stilovi. Akvadom salonu keramike  pronađite sve za klasično uređenje kupatila ili ako preferirate uređenje u nešto modernijem stilu.


Široki izbor kupatilske opreme i sanitarija sastoji se od svih vrsta slavina (baterija), kupatilskog nameštaja odlične izrade, Sanitarne keramike, tuš kabine, kade, pločica i mozaika i raznih dodataka. Ne zaboravimo da su upravo kupatila ona mesta na kojem započinjemo i završavamo svoj dan. Zato treba obratiti pažnju prilikom njegovog uređenja.

Kako odabrati kupatilski nameštaj za dom? To nije samo stvar ličnog ukusa, trendova i proračuna. Trebate biti svesni važnosti ove prostorije u vašem domu i pažnju posvetiti odabiru i kupovini ključnog nameštaja. U većini slučajeva je to integrirani umivaonik s ogledalom. Ovaj element definiše identitet celog uređenja bojom i dizajnom. Njegov raspored unutar prostora pomaže pri stvaranju karaktera i daje lični pečat kupatilu.

Ali, osim toga treba obratiti pažnju na mnogo drugih elemenata bez kojih vaše kupatilo ne bi bilo potpuno.


Birajte pametno, birajte višenamenski dekor


Da li vi radije birate nameštaj s dvostrukom funkcijom? Takav nameštaj put je do srca svakog minimalista. Lepo spremište koje skriva vaše toaletne potrepštine? Pun pogodak! Na ovom mestu se kupatilska funkcionalnost susreće s elegantnim ormarima koji su prekrasni, a ujedno svojim stilom nadopunjuju modernu rasvetu.


Mudro iskoristite svaki slobodan centimetar


Ukoliko patite jer imate premalo prostora ili je vaše kupatilo nepravilnog oblika, vodite računa o svakom centimetru u prostoru. Ono što mi možemo da vam ponudimo je mogućnost da iskoristite deo zida u svom kupatilu(link), i to pomoću visećih polica (link) za spremanje svih potrepština.



Bitna uloga prilikom odabira ormarića


Pre svega važno je razumeti "ulogu" kupatila u domu: da li je namenjen gostima? Da li je smešten u glavnoj sobi? Da li je to jedino kupatilo u kući? Odgovori na ova pitanja pružiće jasne pokazatelje o svojstvima kupatilskog nameštaja i naročito o njegovoj "sposobnosti" da sadrži kozmetičke proizvode ili sredstva za čišćenje, lekove, kozmetiku i ostale dodatke. U slučaju malih kupatila ili jednog kupatila, preferiraju se modularna rešenja - i mogu se upotpuniti- policama za svakodnevne ili česte predmete. Takođe, u "reprezentativnim" kupatilima biće dovoljan jedan upečatljiv ormar, možda s mermernim detaljima ili drugim finim završetcima.




Da li je i kako vaše kupatilo organizovano?


Da li je vase kupatilo dugo i usko? Kupatilo bez prozora? Veliko kupatilo, u kome je moguće postaviti i kadu i tuš? Analiza prostorije omogućiće vam da se orijentišete prema, ili kompaktnim modelima s fokusom na umivaonik područje uz prikaz police i ogledala, ili prema trendi malim kupatilima s visećim modulima, policama, mobilnim ormarićem i ostalim elementima koji se biraju sledeći jedinstvenu i doslednu osnovu.




Odlučite se za otvorene police


Otvorenim policama možete urediti svoje kupatilo, a one mogu biti iste boje kao ostali kupatilski nameštaj ili u nekoj kontrastnoj boji za lepši efekat. Bez obzira na to što se radi o kupatilu, osim kozmetike i peškira, na ove police možete složiti i neke zanimljive ukrasne predmete, koje će oplemeniti prostor. Osim toga, otvorene police su savršeno rešenje za minimalistički stil uređenja jer uključuju samo najvažnije.



Ima li dovoljno svetla u kupatilu?


Jeste li ikada razmišljali o mogućnosti da u kupatilski nameštaj ugradite svetla kao element koji će vašе kupatilо učiniti sjajnijim? Kada je kupatilo vrlo malo, svetlo se može usmeriti na nameštaj ili dodati dimer kako bi se moglo uvek prilagoditi trenutnim potrebama. Takođe, klizna vrata u beloj boji pa čak i ogledala učiniće malo kupatilo ugodnijim.


Zdrav razum i logika za sigurnost


WC obešen na zid jedno je od najpopularnijih rešenja posebno u modernim kupatilima. Zapravo, može se primeniti u mnogim kupatilima, a ne samo u modernim. Kako bi se osiguralo pravilno koriš

enje, sledi pravilo - zdrav razum i logika: postavite onda sve elemente na nosivi zid ili na odgovarajuću debljinu pomoću metalne šipke.


Jeste li ikada razmišljali o komadu nameštaja koji se može obnoviti?


Uz pravu dozu kreativnosti, čak i komad nameštaja koji već posedujete može u vaše kupatilo uneti originalnost. U domovima inspirisanim vintage stilom, u onima u kojima postoje vintage elementi, dekorativni okvirima, konzole, komode i klupe mogu se restaurirati i postati glavni protagonisti kupatila.


Na kraju krajeva, izbor je veliki, a vi samo treba da odaberete iz naše široke palate proizvoda ono što vam se najviše dopada. 




KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)