Twitter
Akvadom-logo

Sanitarije za kupatilo SERMIKSAN

14.12.2020 20:57

SERAMIKSAN SANITARIJE – MAGIJA DIZAJNA

Grupacija Seramiksan osnovana je 1990. godine i predstavljala jednu od najvećih fabrika keramike i sanitarne keramike u Turskoj.


Sa godišnjom proizvodnjom od 12 miliona kvadratnih metara pločica, granita i mozaika od 2016. godine postala je lider na Turskom tržištu i beleži konstantan rast izvoza kako u zemlje Zapadne Evrope tako i u zemlje Bliskog Istoka.
Inovacije i kvalitet proizvoda su ono što grupaciju Seramiksan izdvaja od drugih fabrika ovog tipa. Ulaskom u kooperaciju sa švajcarskom kompanijom Geberit, turska kompanija je uspela da stvori brend poznat širom Zapadne Evrope, a posebno na tržištima Nemačke, Austrije, Holandije, Francuske i Belgije. Tehnički, Seramiksan je svoje proizvode (vodokotliće, wc šolje, monoblokove, bide, umivaonikeprilagodio karakteristikama i sasvim uskladio sa proizvodima kompanije Geberit, čime je postignut vrhunski dizajn i tehnička savršenost pri montaži i dugovečnosti čitavog sklopa monoblokova i konzolnih wc šolja. Vodokotlići Seramiksan monoblokova isporučuju se i montiraju isključivo u paketu sa Geberit ugradnom tehnikom, čime je ponuda izuzetno modernih i kvalitetnih sanitarija u potpunosti zaokružena.

Za dizajn proizvoda zadužen je Seramiksan Menisa studio koji osmišljava i dezene podnih i zidnih pločica i konstantno radi na tehničkim i vizuelnim inovacijama u ovom segmentu. Nove tehnologije rezanja pločica, kao i digitalna štampa, doneli su mnogo više mogućnosti, ali i izazova za proizvođače, što je Seramiksan u svojim proizvodnim serijama itekako pokazao.


Ne smemo zaboraviti da je Turska, uz Iran i Uzbekistan jedna od zemalja koje su prve u istoriji čovečanstva pronikle u tajne ukrasne keramike, zato ne čudi što su se fantastični dezeni do danas tamo sačuvali. Dizajnerski tim kompanije Seramiksan uz moderne, takođe koristi i drevne dezene, ukrašavajući keramičke pločice koje i vi možete ugraditi na zid ili pod svog kupatila. Firma AkvaDom kao direktan uvoznik zastupa kompaniju Seramiksan i sve proizvode ovog proizvođača možete pronaći, videti i kupiti u Salonu AkvaDom u Novom Sadu. Kod nas, u Akvadomu možete moderno opremiti čitavo kupatilo sa proizvodima Seramiksan i Geberit, od vodokotlića, wc šolja, monoblokova, bidea, umivaonika, pa sve do odlično dizajniranih keramičkih pločica turskog proizvođača.

USKORO ĆEMO SVI PREĆI NA WC ŠOLJE BEZ IVICA – RIMLES TEHNOLOGIJA

U nastavku naše priče o uspešnoj kompaniji iz Turske, hteli bi da čitaocima obratimo pažnju na proizvod čiji su oni rodonačelnici. To je takozvani rimles sistem ili narodski rečeno – wc šolje bez ivica. Svi znamo da je najteži deo čišćenja kupatila, ribanje odnosno higijensko čišćenje i održavanje wc šolje. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga ovaj posao oduzima mnogo vremena i nerava. Koliko samo hemije potrošimo da bi šolja zablistala i da bismo odstranili sve ili bar veliku većinu bakterija?

Koliko god se trudili, kada (i ako) zavirimo ispod njenog oboda, često nas zgrozi prizor braonkastih fleka koje stvaraju kamenac, različite bakterije i znate već šta. Zvuči poznato, zar ne (pućite usta, malo je odvratna ova priča)? Srećom, danas na tržištu postoje wc šolje koje nemaju rub, odnosno ivice i koje predstavljaju vrhunsku inovaciju u oblasti sanitarija i njihovog održavanja.

Možda vam je u ovom trenutku pomalo teško da zamislite kako uopšte izgleda i funkcioniše wc šolja koja nema standardne ivice. Međutim, kada vidite njene prednosti, predlažemo u AkvaDomu i kada vam naši zaposleni sve lepo objasne, sigurni smo da ćete poželeti da u svom kupatilu imate upravo jedno ovakvo savremeno “čudo” od šolje bez ivica (rimles).

RECITE ZBOGOM NEPRIJATNOM POSLU DUGOTRAJNOG ČIŠĆENJA I RIBANJA WC ŠOLJE Svi znamo da nam je najteže da se “uhvatimo u koštac” sa čišćenjem wc šolje. Koliko smo samo puta malu i malo veću decu odvraćali od pipkanja sanitarija, u strahu da ne “pokupe” neku bakteriju.

Takođe nam je poznato da je obavezan deo procesa čišćenja wc šolje, nanošenje gela za čišćenje na čitavu površinu školjke, ali se pažnja uvek obraća na deo ispod prevoja ivice, gde se prljavština po pravilu najlakše i najduže zadržava, jer je najnepristupačniji. Zato na kraju ovaj skriveni deo ostane pun kamenca i bakterija. Kod wc šolja bez ivica, ovaj problem ne postoji!

Pošto je cela školjka wc šolje vidljiva, bez skrivenih površina i prostora pod ivicama, tokom čišćenja svaki njen deo može lako da zablista i čitava površina ostaje bez ružnih fleka od kamenca i bakterija. Zato su rimles wc šolje veoma brzo postale popularne širom sveta.

Sa rimles šoljom koja je izrađena na osnovu revolucionarne tehnologije, više nema potrebe da se plašimo bakterija. Posle čišćenja, šolja je u potpunosti dezinfikovana, čemu će se možda najviše obradovati roditelji male dece, ali i svi oni kojima je higijena kupatila izuzetno važna.

EFIKASNIJE ISPIRANJE I UŠTEDA VODE – WIN WIN KOMBINACIJA

Svakako da je sada jasnije šta znači i kako izgleda rimles wc šolja, ali sigurno se pitate kako je kod ovakvih školjki rešen sistem ispiranja i kako je sprečeno da voda ne preliva. Trik je u inovativnom Rimfree sistemu koji ne samo da količinski štedi vodu pri ispiranju, već je mnogo efikasniji u odnosu na tradicionalne metode. Mlaz vode se u ovom slučaju ispušta pod većim pritiskom, pa je ispiranje temeljnije. Voda dopire do svakog dela školjke, pa ne morate brinuti o higijeni prilikom ispiranja. Dodatna pogodnost je što ovaj sistem omogućava da se jedno ispiranje obavi sa 2,6 litara umesto sa 4 litra vode, koliko koriste standardne wc šolje. Ako ovu razliku pomnožimo sa brojem ispiranja na dnevnom, mesečnom, ili godišnjem nivou, dobićemo ogromnu uštedu vode. Zvuči sjajno i neverovatno u isto vreme, zar ne? 

Verujte, sve što smo napisali je istina. Dođite u AkvaDom izložbeni salon u Novom Sadu i uverite se, a kada budete nabavili wc šolju bez ivice, konačno se možete opustiti po pitanju održavanja kupatila. Najteži problem biće prevaziđen. Ne samo da će uz minimalan trud školjka biti stvarno čista, već će se i vreme čišćenja znatno skratiti. Sve su ovo prilično ubedljivi razlozi da se ovaj sjajni proizvod nađe i u vašem kupatilu. Rimles wc šolja – šolja bez ivice, poslednjih godina osvaja domaće tržište, pa se u našoj ponudi može naći više modela. Ako se još uvek dvoumite oko najboljeg izbora za vas kada su u pitanju Seramiksan sanitarije i keramičke pločice, kao i druga oprema za kupatilo, najbolje je da nas posetite na adresi: Patrijarha Pavla 115. Novi Sad ili nas pozovete na brojeve telefona: 021 2022348 ili 060 0206076. Svakog radnog dana, od našeg stručnog tima dobićete sve detaljne informacije o proizvodima iz naše ponude, kao i o svemu drugom vezanom za opremu kupatila. Vaše je samo da odaberete, a mi ćemo vam izaći u susret za svako pitanje, dilemu ili želju. Uz konsultaciju sa AkvaDom prodavcima klijenti imaju mogućnost povezivanja sa licenciranim majstorima instalaterima, čime se obezbeđuje sigurnost i kvalitet montaže. Seramiksan, Geberit i AkvaDom omogućavaju krajnjim korisnicima da iskuse čari novih trendova svetske estetike i neprestano prikazuju nove mogućnosti u dizajnu kupatila. Zato požurite u AKVADOM NOVI SAD – čekamo vas!



KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)