Twitter
Akvadom-logo

Kupatilski nameštaj - praktičnost u vašem domu

01.06.2020 16:02

Potrošačka groznica kao i svakodnevne promene trendova u home-dizajnu u velikoj meri nameću potrebe. Veliki broj potreba su zapravo samo projektovane na nas.
Međutim, savremeni trendovi u oblasti uređenja doma poslednjih godina poseban akcenat stavljaju na kupatilo, sa ciljem da je to ravnopravno funkcionalna prostorija u kući.
Da. I vaše kupatilo može postati prostor u kome možete uživati u divnom dizajnu, dok se kupate u mirišljavoj peni i slušate omiljenu pesmu.

akvadom_kupatilski_nameštaj


 Stvari o kojima je potrebno razmisliti pre izbora kupatilskog nameštaja


 Promena izgleda kupatila nije jednostavna. Za početak potrebno je znati par stvari pre nego se  odlučite da uložite vreme i novac kako bi prijatne trenutke u svom kupatilu obogatili još prijatnijim dizajnom kupatilskog nameštaja. 

 Prva stvar koju je potrebno uraditi jeste izmeriti raspoloživi prostor, i dva puta ukoliko je potrebno. U ovakvim situacijama, najmanje poželjna je loša razmera dimenzija kupatila u odnosu na naručeni kupatilsku garnituru.

 Drugi korak je da se oslobodite nepotrebnih stvari i što više rasteritite prostor. U kupatilu čuvajte samo ono što je neophodno da stoji u tamo.

 Kada ste se rešili nepotrebnih stvari, sledi odabir stila koji će odgovarati vašem kupatilu. Ako želite moderne note, opredelite se za kupatilski nameštaj sa finim linijama i sjajnim finišom. Za tradicionalna kupatila odaberite elemente sa drvenim detaljima kako biste istakli šarm i karakter takvog kupatila.

Kupovina visokokvalitetnog nameštaja koji zadovoljava vaše zahteve važan je deo vašeg novog kupatila i shvatimo da može biti teško da izaberete šta da kupite. Zato vam dajemo kratke smernice o stilovima i funkcionalnosti, kako bismo vam olakšali izbor.

Tradicionalni i moderni su najpopularniji stilovi nameštaja za kupatila. Tradicionalni je savršen za stvaranje klasičnog i elegantnog izgleda, dok moderni daje kupatilu elegantan, minimalan stil.

Ipak uređivanje modernog kupatila je često dosta finansijski povoljnije od tradicionalnog stila. Moderni elementi u kupatilu savršeni su za stvaranje luksuznog izgleda poput spa izgleda, a izbor je zaista veliki.

A i zasigurno je da klasičan beli kupatilski nameštaj nikada ne izlazi iz mode. Dostupan u mat i u sjajnim varijantama, ostavlja prostor za divne kombinacije boja ostatka kupatila.

Recimo, kupatilska ogledala su samo jedan od elemenata koje možete naći u bezbroj varijanti, dimenzija, boja i stilova. Sa bočnim ili kliznim vratima ormarića, ogledalo u kupatilu je važan deo ove prostorije. Pored kupatila, možete pronaži brojne vertikalne ili horizontalne ormane, sa dimenzijama koje vama odgovaraju. Moderan izgled neće izostati.

vertikala kupatilski nameštaj sa korpom

Stil tradicionalnog nameštaja u vašem kupatilu sa druge strane dodaće vintage stil kupatilu. Onakav nameštaj sadrži ukrasne detalje kao što su obložena vrata, ukrasne ručice i obloge sa efektom drveta. Na ovaj način, kupatilski nameštaj u boji drveta omogućava da i samo kupatilo deluje kao još jedna prostorija u stanu. Tako će tradicionalni kupatilski nameštaj dodati toplinu inače hladnim kupatilima.

Dakle, postoji mnogo različitih dizajna nameštaja za kupatilo koji možete izabrati, što znači da nećete imati problema da stvorite izgled koji ćete zaista voleti.


Osim stilova, možete birati između ugradnog i samostojećeg (konzolnog) kupatilskog nameštaja.


Zidni (konzolni) nameštaj idealan je za povećanje osećaja prostora u malim kupatilima. Stvara savremeni izgled i olakšava čišćenje. Ugradni kupatilski nameštaj nije tako lako montirati u odnosu na samostojeće elemente, mada, vredi dodatnog napora da dobijete izgled kakav želite.


akavadom kupatilski nameštaj


Ukoliko želite prefinjenost, i samostojeći nameštaj će biti dobra odluka. Ova vrsta nameštaja dobro deluje u velikim kupatilima, ali može stvoriti osećaj skučenosti.


Kada birate kupatilski nameštaj naićićete na različite dizajne fioka, ormarića, ugradnih ili samostojećih vitrina kao i ogledala. Svaka vrsta dostupna je u različitim stilovima kao što su moderni i tradicionalni, kao i veličine kako bi se uklopili u bilo koji prostor.


Kombinujte pametno


Umivaonici sa samotojećim ormarićima pružaju elegantno i veoma praktično rešenje za odlaganje za bilo koje kupatilo, kupatilo ili garderobu. Ovom kombinacijom pametno se kombinuje umivaonik i ormar u jednu praktičnu celinu koju možete koristiti da biste toaletne potrepštine i kozmetičke proizvode uredno sakrili, a da vam istovremeno budu lako dostupni.

Dostupni su u raznim bojama i materijalima , kako ugradni tako i samostojeći


Ogledajte prefinjenost


Dostupni u širokom izboru stilova i veličina, kupatilska ogledala sa ormarićima su popularno rešenje za odlaganje u jednom modernom kupatilu. Jednostavna za ugradnju u bilo koju šemu kupatila, ogledalo sa ormarićem se obično postavlja iznad umivaonika kako bi se osiguralo da se vaše toaletni asesoar drži na dohvat ruke.

Stilski i izuzetno praktično rešenje koje će osim uštede vremena, štedeti prostor u vašem kupatilu, a svemu tome dati poseban dodir prefinjenosti i stila.

               kupatilski nameštaj Novi Sad

Kupatilski ormani- za funkcionalnost vašeg kupatila


Idealni su za dodavanje dodatnog skladišnog prostora vašem kupatilu kupatilski ormarići dostupni su u različitim stilovima, veličinama. Odlični su za čuvanje rezervnih peškira i drugih toaletnih potrepština. Izborom vertikalnog ili horizontalnog kupatilskog ormana za odlaganje stvari u fiokama, ili policama pomoći doćićete do svog idealno organizovang kupatila.


Vaše kupatilo predstavlja važan deo jednog doma. Učinite ga savršenim.


Pri odabiru, itekako treba obratiti pažnju i na najpovoljniju cenu ali pri tome ne treba zanemariti kvalitet.
Firme
Piramida iz Beograda kao i proizvođač Pino Art iz Užica su nešto što je zaista najbolje na tržištu po pitanju odnosa cene i kvaliteta.
Kupatilski nameštaj ovih proizvođača je nameštaj koji se impregnira, zaštićuje od vlage a sistem montaže je prilagođen i hobi montažerima.

Veliki deo ponude kupatilskog nameštaja možete videti u salonu keramike Akavadom u Novom Sadu ili na linkovima:

https://www.akvadom.rs/kupatilski-namestaj/ogledalo-gornji-elemenat

https://www.akvadom.rs/kupatilski-namestaj/ormarici-donji-elemenat

https://www.akvadom.rs/kupatilski-namestaj/vertikale

KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)