Twitter
Akvadom-logo

Pločice za kupatilo (veliki izbor, dobra cena, uputstvo za biranje)

01.06.2020 18:02

UPločice za kupatilo poslednjih godina dostigle su vrhunac u dizajnu, obradama i formatima i time postale nezamenjljivi način uređenja kako kupatila tako i kuhinje , dvorištastepeništaterasahodnika i sličnih prostora.

U osnovi, ranije su se uglavnom delile na zidne i podne keramičke pločice prema predviđenom mestu lepljenja, ali poslednjih godina sve češće se koriste granitne pločice za kuhinju i kupatilo ili gres porcelan, koje su univerzalne i moguće ih je lepiti svuda, na podzid, kako spolja tako i unutra...

U trendu su sve veći formati keramičkih pločica, a fokus je na imitaciji tekstura: drvo, beton, kamen, mermer kao i retificirane pločice, odnosno laserski sečene pločice koje se mogu lepiti bez fugovanja.

granit spazio gray

Potrudili smo se da u našem prodajnom asortimanu obuhvatimo sve što je apsolutni hit poslednjih godina a odlična mogućnost za kupce jeste jednostavna kupovina putem AkvaDom kupatila web shopa i to po veoma povoljnim cenama..

Zidne pločice sa svojim savremenim dizajnom čine vaše kupatilo ili kuhinju posebnim. Mogu biti sjajne ili mat, svejedno obe obrade su jednostavne za odrzavanje uz blaga sredstva. Trend poslednjih godina diktiraju španske i italijanske arhitekte i  proizvođači keramičkih pločica a ono sto je aposlutno dominantno za zidove u kupatilima i kuhinjama su kombinacije različitih obrada, uglavnom dve vrste zidnih pločica, npr. mermer i drvo ili drvo i beton, što vašem kupatilu daje poseban izgled.

Princip minimalizma je zastupljen u zadnje vreme tako da kombinacija dve super ukombinovane pločice pravi odličan odabir za lepo kupatilo ili kuhinju. 

Bordure i slične dekore koji su se koristili ranije, danas su zamenili dekori u dimenziji pločice a cena za nih sada je po m2 a ne po komadu kao sto je ranije bio slučaj, tako da se kupatila i kuhinje mogu po veoma povoljnim cenama dekorisati uz osnovnu zidnu keramičku pločicu.

Granitne pločice (graniti) su najjačeg sastava i ako želite da vaše kupatilo, kuhinja, poslovni prostor ili stepenište budu obloženi najkvalitetnijim materijalom, granitne pločice su ono sa čime ne možete pogrešiti. 

Namenjene su svim površinama i zbog svog sastava mogu se koristiti svuda: na podovima, zidovima spolja i unutra. Granitne pločice su sada dostupne u svim formatima i po veoma povoljnim cenama.

U trendu su sto veci formati sa što manje spojeva odnosno fuga, što je idealno za održavanje.

Desiće vam se da od majstora čujete da su teške za rad ili krive u velikim formatima ali to su naravno neistine, potrebno je da majstor poseduje kvalitetan alat i  mašinu za sečenje keramike novijeg datuma koja može lako seći veci format, tako da ne dozvolite da vas to spreči da ispratite trendove i opremite kupatilo ili kuhinju najsavremenijim granitnim plocicama.

Neke od renomiranih svetskih proizvođača koje smo zastupili u našem prodajnom prostoru su: Kutahya, Seramiksan, Teratinta, Savoia Italy, Gorenje keramika, Keros ceramice Španija, Geotiles… 

keros ceramica


Mozaici na mrežici postali su način kako praktično zameniti dekorativne pločice i listele, čime su promenili pristup u planiranju uređenja kupatila, uz veoma povoljnu cenu. Načini montaže i lepljenja veoma su olakšani sa modelima koji dolaze na silikonskoj vezivnoj mrežici ili na kartonu. Dimenzije jedne table budu oko 30x30cm a mozaici se prodaju i na kvadratni metar (m2). Mogućnosti kombinacija mozaika su praktično neograničene, i postoje mnoge varijante i to stakleni mozaici, mozaici kombinacije staklo i kamen, kameni mozaik, mozaici kombinacije staklo metal.

Paleta boja i tekstura mozaika je veoma široka.

Takođe u ponudi je i širok izbor mozaika za bazene ( bazenski mozaik ), čija je cena veoma niska i finansijski ne utiče puno u cenu koštanja celog bazena a vizualno itekako doprinosi finalnom efektu. 

Bazenski mozaici mogu naći primenu i u opremanju ili renoviranju hamama, finksih sauna, parnih sauna, bazenskih kompleksa, akva parkova, spa centara…

Kameni ili stakleni mozaici predstavljaju detalj koji daje karakter čitavom prostoru u kom je primenjen, a veliki izbor mozaik pločica u AkvaDom asortimanu omogućiće vam da uz povoljne cene sastavite savršenu kombinaciju za jedinstveno uređenje, bilo da je u pitanju bazen ili zamena za listele u čajnoj kuhinji.

bazenski i kameni mozaici za oblaganje

Uvoz pločica se vrši sa svih strana sveta, ali budite uvereni da su španske, italijanske i turske pločice na našem tržištu nešto što je garant kvaliteta a o dizajnu da ne govorimo, obzirom da je industrija pločica u Italiji i Španiji pa i Turskoj veoma bitna privredna grana.


Naši zaposleni ce se potruditi da vam daju sve važne informacije i predloge za opremanje i renoviranje kupatila ili kuhinja zato posetite Akvadom salon na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 u Novom Sadu.



KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)