Twitter
Akvadom-logo

Opremanje stambene zgrade u Novom Sadu - Akvadom

22.01.2021 14:05

Opremanje stambene zgrade - Najtraženiji proizvodi za opremanje kupatila i podnih pločica koje smo korisitliU saradanji sa našim dugogodišnjim partnerom, firmom Tim Inžernjering sistem doo iz Novog Sada, AkvaDom je uspešno priveo kraju još jedan veoma reprezentativan objekat.


Parcela na adresi Puškinova 18 u Novom Sadu na delu grada Grbavica (blizu Limanske pijace) dobila je sasvim novi izgled u vidu šestospratne stambene zgrade od 1200m2 životnog prostora za 18 porodica sa prostranim lokalom u prizemlju objekta.


U daljem tekstu predstavićemo vam sve proizvode iz AkvaDom ponude kojim smo opremili ovu stambenu zgradu.Spoljašnjost zgrade u Puškinovoj, Novi Sad koju smo opremiliPOPLOČVANJE PODNIH POVRŠINA ZGRADE I TERASA


Lokal u prizemlju od oko 250m2 površine kao i stepeništa, uz pomoć izvođačke firme angažovane od strane Tim Inženjering sistema perfektno su popločani granitnim, laserski sečenim podnim pločicama iz AkvaDom uvoza. 


Modeli korišćeni na ovim delovima zgrade jesu serije granitne keramike proizvođača Kutahya ceramic: Octavia bone 60x60cm i Octavia bone 60x120cm.


Prateći poslednje trendove novogradnje, glavni arhitekta težio je da svaki stan ima veoma prostranu terasu, popločanu podnim protivkliznim pločicama Španskom keramikom proizvođača Keros ceramica i to modelima iz serije Madison.


Korišćeni modeli podnih pločica za terase su: Madison oxido 45x45cm, Madison beige 45x45cm, Madison acero 45x45cm, Madison gris 45x45cm.


Više o modelima podnih i zidnih pločica koje smo postavili u kuhinjama i kupatilima možete pročitati u nastavku teksta. 

Primer kako izgledaju podovi u zgradi na koje smo postavili podne pločice od granita


Primer kako izgledaju stepenice u zgradi na koje smo postavili podne pločice od granita

Primer kako izgledaju podovi na terasama u zgradi na koje smo postavili podne pločice od granita
PODNE I ZIDNE PLOČICE ZA KUPATILA I KUHINJE


Svih osamnaest kupatila i par manjih wc-a u stanovima veće kvadrature (koji imaju i kupatilo i wc), pokriveni su zidnim i podnim pločicama proizvođača Keros ceramica Španija u pastelnim bojama.


Zidne pločice za kupatila: Madison beige 25x75, Madison oxido 25x70cm


Podne pločice kupatila: Madison beige 45x45cm, Madison oxido 45x45cm, Madison acero 45x45cm.


Takođe svaka kuhinja je dobila moderan izgled, i na iste su lepljene pločice Keros ceramica serija Bronx, Madison i White liso, a na nekim su korišćene i mozaik bordure.


Zidne pločice za kuhinje: White liso 25x75cm, Dec White liso dune 25x75cm.Primer kako izgledaju podovi i zidovi u kupatilima u kojima smo postavili najkvalitetnije zidne i podne pločice

Primer kako izgledaju podovi i zidovi u kupatilima u kojima smo postavili najkvalitetnije zidne i podne pločiceOPREMANJE KUPATILA


Sanitarna keramika ugrađena u kupatilima je takođe iz AkvaDom uvoza i veoma lako su uklopljene serije rimfree konzolnih wc šolja Ocean plus proizvođača Seramiksan, montiranih na Grohe ugradne vodokotliće sa belim, dvokoličinskim tipkama za aktiviranje ispiranja.


Da bi se dobilo na vizuelnoj kopatibilnosti, ugrađivani su bidei proizvođača Seramiksan Ocean plus na koje su montirane Rubineta Aero baterije za bidei.


Prikaz bidea, wc šolje i umivaonika kao jedan od primera kako smo opremili kupatila u zgradi