Twitter
Akvadom-logo

Moderna kupatila uz crnu kupatilsku opremu

21.04.2021 21:09


KAKO DA VAŠE KUPATILO IZGLEDA SVETSKI, UZ CRNU KUPATILSKU OPREMU



Sigurno ste bar jednom gledali neku od emisija koje se bave životom poznatih, snimaju njihove vile i raskošan život. Svako od nas kada gleda kako su opremljeni enterijeri svetski poznatih, ali i naših domaćih, imućnih ljudi poželi da ima tako elegantno i luksuzno opremljen dom.


Kada su u pitanju moderna i luksuzna kupatila, sve veća konkurencija na tržištu donosi i niže cene, tako da su sada kupatilska oprema i nameštaj mnogo dostupniji široj upotrebi. U ovom tekstu daćemo vam ideju za opremanje modernog kupatila sa crnom kupatilskom opremom.




CRNA KUPATILSKA OPREMA - NAJNOVIJI SVETSKI TREND


Svako vreme donosi neki novi trend, na tržištu svake godine izlaze novi modeli kupatilske opreme i sanitarije koje se razlikuju po opcijama, načinu korišćenja, obliku ali i bojama. Sve veći trend, u svetu ali u poslednje vreme i kod nas, su sanitarni proizvodi u raznim bojama. U ovom tekstu bavićemo se sanitarnim proizvodima crne boje, kao najelegantniji i najmoderniji modeli.


Ukoliko ste sada u procesu renoviranja kupatila, ili to planirate u nekoj skoroj budućnosti, a želite da imate kupatilo u kome ćete uživati i želeti da provedete što više vremena, a takođe izazovete WOW efekat kod vaših gostiju, ozbiljno trebate razmisliti o kupovini crne kupatilske opreme i nameštaja u kombinaciji sa pločicama sa imitacijom drveta koje se savršeno uklapaju.



CRNA KUPATILSKA SANITARIJA


Krenućemo od sanitranih proizvoda crne boje: lavaboi, wc šolje i bidei.


U našoj ponudi možete pronaći ponudu više modela različitih proizvođača lavaboa crne boje, različitih modela, a cene se kreću već od 10.000rsd pa do 45.000rsd za najluksuznije modele. U ponudi su modeli ugradnih, nadgradnih i samostojećih lavaboa crne boje a na vama je samo da izaberete model koji odgovara vašim željama i finansijskim mogućnostima. Ukoliko želite potpuni efekat modernog i luksuznog kupatila, naš savet je da izaberete neki od samostojećih lavaboa u crnoj boji.


Kada su u pitanju wc šolje, najveći izbor wc šolja crne boje imate kod modela konzolnih šolja, koje su same po sebi modernije i elegantnije. Takav model konzolne wc šolje u crnoj boji kod nas možete pronaći već od 23.000rsd, a wc šolja takvog kvaliteta trajaće vam mnogo godina. Ako je vaš izbor konzolna wc šolja, kako bi sve kompletirali savetujemo da uzmete i tipke crne boje.


Ukoliko imate veće kupatilo i želite da imate bide, Akvadom vam nudi modele bidea crne boje, koji će se savršeno uklopiti sa ostalom kupatilskom opremom koja takođe treba biti u crnoj boji, kako bi se postigao odgovarajući efekat.




CRNE SLAVINE (BATERIJE)


Slavine (baterije) su možda i prvi kupatilski proizvodi koji su se pojavili u crnoj boji i na koji su se nizali pozitivni komentari korisnika, a kasnije je počela proizvodnja i ostale kupatilske opreme u crnoj boji. Danas možete pronaći slavine crne boje za lavaboe (umivaonike), tuš kabine, kade i bidee po pristupačnim cenama.


Akvadom vam nudi širok izbor modela slavina za lavabo u crnoj boji, čiji je cenovni rang od 5.500rsd pa sve do 26.000rsd ukoliko želite kvalitetnije i moderije primerke. U zavisnosti od instalacije i vaših želja u ponudi imamo sve modele slavina u crnoj boji: stojeće, zidne, jednoručne i dvoručne.


Takođe, tu su i slavine za tuš kabine i kade, čija je ponuda u crnoj boji široka. Najjeftinije baterije za kade ili tuš kabine crne boje u našoj ponudi možete pronaći već od 8.000rsd do 33.000rsd. Svi modeli baterija za tuš kabine i kade izrađuju se u crnoj boji i deluju veoma luksuzno i moćno.




CRNE TUŠ KABINE, TUŠ PARAVANI I KADE


U zavisnosti od veličine kupatila trebate izabrati da li postaviti tuš kabinu, možda tuš paravan, ili kadu. Veliki je izbor i mogućnosti, a pored veličine kupatila glavnu ulogu u izboru igraju naravno i finansije.


U manjim kupatilima ograničeni smo prostorom i ostaje nam samo da biramo da li želimo tuš kabinu, tuš paravan ili tuš stenu. U ovom tekstu govorimo o modernim kupatilima, pa shodno tome savetujemo da izaberete tuš paravan ili tuš stenu u crnoj boji, koja će dati posebnu dozu elegancije vašem kupatilu. Tuš stenu crne boja u Akvadom ponudi možete pronaći već od 15.000rsd. Ukoliko se odlučite za tuš paravan ili tuš stenu, Akvadom vam nudi mogućnost izbora tuš kanalica crne boje, a takođe možete kompletirati sve sa kliznim šipkama u takođe crnoj boji.


Ukoliko imate veliko i prostrano kupatilo, mogućnosti su drastično veće. E sada, da li izabrati kadu, ili možda čak i kombinaciju kade i tuš paravana. Zašto da ne? Naravno, svako bi voleo da ima i tuš paravan i kadu, ali nije svako u mogućnosti da to sebi i priušti. Kada smo već kod kada, tu su i hidromasažne kade koje se takođe mogu pronaći u crnoj boji. 




KUPATILSKI NAMEŠTAJ I SUŠAČI CRNE BOJE


Kako bi kompletno kupatilo uredili u istoj boji, naši proizvođači su se pobrinuli i kreirali različite modele kupatilskog nameštaja u crnoj boji


U našoj ponudi možete pronaći donje ormariće crne boje različitih modela: samostojeći (imaju nožice i postavljaju se na pod), konzolni (kače se na zid i nemaju nožice), sa ugradnim umivaonikom, sa nadgradnim umivaonikom, itd. Donje ormariće u crnoj boji možete kupiti već od 17.000rsd kod nas.


I kada su u pitanju gornji ormarići, takođe imamo u ponudi u crnoj boji više različitih modela i dimenzija, tako da ćete sigurno pronaći vama odgovarajući. Možete birati odvojeno donji i gornji deo, a možete izabrati i komplet koji je istog dizajna. Najjeftiniji model u crnoj boji možete kupiti već od 11.000rsd.


Ukoliko želite, tu su naravno i razni tipovi sušača, radijatora, grejalica i fenova koje možete montirati na zidove i koje takođe imamo u ponudi u crnoj boji. 




KAKO UKLOPITI PLOČICE SA CRNOM KUPATILSKOM OPREMOM?


Za kraj, ostaje nam još da uklopimo pločice, ukoliko kompletno renovirate kupatilo. Crna boja nam daje mnogo mogućnosti za uklapanje sa podnim i zidnim pločicama u kupatilu, a znamo da više volite kada vam olakšamo odgovor i damo konkretan primer, što ćemo i učiniti.


Naš savet za podne i zidne kupatilske pločice je da izaberete imitaciju boje drveta, koja se savršeno uklapa sa crnom kupatilskom opremom, a ova kombinacije je jako popularana i dizajneri enterijera je često preporučuju.


Dodatno ćemo vam olakšati kupovinu pločica, tako što ćemo vam preporučiti najbolji dizajn i kvalitet proizvođača Seramiksan, a njihov brend Sagano možete pronaći u 5 različitih nijansi. 




AKVADOM PONUDA CRNE KUPATILSKE OPREME


Nadamo se da smo uspeli ovim tekstom da vam damo ideju za opremanje modernog enterijera kupatila sa crnom kupatilskom opremom, a kao što možete videti razlika u ceni običnih i crnih kupatilskih proizvoda nije uopšte velika, a dobićete kupatilo iz snova.


Kompletnu kupatilsku opremu možete pronaći na shopu i poručiti online, ili uživo pogledati i posavetovati se u našem salonu u Novom Sadu. Za sva dodatna pitanja i savete možete kontaktirati naše stručno osoblje putem telefona ili emaila.


KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)