Twitter
Akvadom-logo

Geberit sanitarije - Lavaboi, konzolne wc šolje i monoblokovi

04.04.2021 13:10


GEBERIT SANITARIJE - LAVABOI, KONZOLNE WC ŠOLJE I MONOBLOKOVI


Došao je trenutak kada je potrebno renoviranje, a uglavnom prvo krećemo sa sređivanjem toaleta. Nakon postavljanja pločica potrebno je izabrati kupatilski nameštaj i sanitarije. U ovom tekstu bavićemo se sanitarnim proizvodima.


Danas postoji jako veliki broj proizvođača a samim tim i modela sanitarnih proizvoda, ukoliko dugo niste istraživali tržište naći ćete se u situaciji da ne znate šta da odaberete. Sanitarne proizvode ne menjamo toliko često, zato je bitno da izdvojite vreme da analizirate tržište, izaberete kvalitetne proizvođače i modele koji odgovaraju enterijeru i vašim potrebama.


Današnja kupatila i toaleti nisu više kao što su nekada bili, sada se svi trudimo da naša kupatila postanu prava oaza mira i spa centar za opuštanje, biramo moderne modele sanitarnih proizvoda koji oduševljavaju izgledom, kako bi mi sami ali i naši gosti uživali i osećali se posebnim.


U nastavku teksta predstavićemo vam jedan od najkvitetnijih proizvođača sanitarnih proizvoda i dati informacije o određenim sanitarnim proizvodima kao što su lavaboi (umivaonici), konzolne wc šolje i monoblokovi.



GEBERIT KOMPANIJA


Geberit grupa je kompanija koja posluje širom sveta, a u Evropi je jedna od vodećih u pogledu sanitarnih proizvoda. Glavno sedište kompanije je u Svajcarskoj, poseduje 29 proizvodnih pogona od toga 6 u prekookeanskim zemljama i zapošljava 12.000 radnika u preko 50 zemalja širom sveta. Kompanija je osnovana davne 1874. godine i od tada je sinonim za kvalitet i pouzdanost sanitarnih proizvoda.


Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike. Slažete se da ovi podaci dovoljno govore o ozbiljnosti kompanije i kvalitetu njihovih proizvoda.


Kao zvanični distributer i zastupnik Akvadom vam nudi veliki izbor Geberit proizvoda: lavaboi (umivaonici), sanitarni sistemi, WC šolje, monoblokovi, uzidni i prezidni vodokotlići, ugradnu tehniku, tipke (sigma tipka, delta tipka) i Geberit nameštaj po veoma povoljnim cenama.



GEBERIT LAVABOI (UMIVAONICI)


Krenućemo od lavaboa kao jedan od obaveznih elemenata svakog kupatila i toaleta.Umivaonici pored funkcionalne uloge ima i veoma značajnu estetsku ulogu, pogotovo u poslednjih 10ak godina. 


Opremanje kupatila i toaleta obično započinjemo od umivaonika i donjeg kupatilskog ormarića. U zavisnosti od vaših finansijskih mogućnosti, potreba i želja izaberite odgovarajući model lavaboa u kombinaciji sa donjim kupatilskim ormarićem. 


Geberit u svojoj širokoj ponudi nudi vam veliki izbor lavaboa, a na vama je da izaberete da li želite porcelanske ili keramičke, a takođe postoje različiti modeli: konzolni, ugradni, nadgradni ili samostojeći lavaboi. Konzolni modeli su klasični, lavaboi koji se pričvršćuju za zid. Ugradni modeli su oni koji se ugrađuju u kupatilski ormarić. A samostojeći modeli su najelegantiniji i najluksuzniji, ovi modeli se postavljaju na ploču kupatilskog ormarića.


Takođe, morate razmišljati unapred i o bateriji (slavini) i u zavisnosti od izbora baterije odlučiti se za umivaonik sa ili bez rupe. Danas se umivaonici izrađuju u različitim dimenzijama tako da ih možete uklopiti u svakom toaletu u zavisnosti od veličine prostorije. A postoje i različiti modeli, pa tako možete kupiti i ugaoni lavabo, a postoje i dupli lavaboi za velika kupatila i višečlane porodice.


Pogledajte ponudu Geberit lavaboa na našem online shopu.





GEBERIT KONZOLNE WC ŠOLJE


Pored lavaboa, wc šolje su neizostavan element svakog toaleta i predstavlja element koji se najčešće menja. Poslednjih godina pojavile su se nova inovatinva rešenja wc šolja tako da su standardne podne wc šolje prevaziđene.


Danas možete pronaći wc šolje različitih dimenzija i oblika, a pored toga razlikuju se po načinu ugradnje i odvodu. U ovom tekstu bavićemo se konzolnim wc šoljama i monoblokovima.


Kao što smo već napomenuli, klasične podne wc šolje više nisu u modi i zamenjene su modernim konzolnim šoljama koje se ne postavljaju na pod već se ugrađuju u zid. Pored toga što vizualno izgledaju lepše i modernije, praktičnije su za održavanje i zauzimaju manje prostora jer za ovaj tip šolja potreban je kotlić koji se ugrađuje u zid. Način ispiranja konzolnih wc šolja je unapređen tako da se vrši po celom obodu wc šolje, i nema ivica u koje se zavlači prljavština čime je održavanje i čišćenje veoma olakšano.


Pri kupovini konzolnih wc šolja zasebno se kupuju ugradni kotlić i wc daska, a za razliku od standardnih konzolne wc šolje su skuplje. Pogledajte ponudu Geberit konzolnih wc šolja na našem online shopu. 





GEBERIT MONOBLOKOVI


Ukoliko nemate sredstava da priuštite konzolnu wc šolju, a ipak želite malo moderniji izgled predlažemo da pogledate ponudu monoblokova. Monoblok šolje su veoma pristupačne a kompaktnost i dizajn daleko odudaraju od standarnih stojećih wc šolja. Celokupan komplet monobloka sastoji se od wc šolje, vodokotlića i wc daske koja prati oblik šolje.


Kada je reč o odvodu, najčešće se rade 2 varijante: u zid ili u pod. Odvod u pod se zove ,,simplon,“ a ako vam je potreban odvod u zid potražite ,,baltik“ sistem. Postoje i monoblokovi koji su univerzalni, imaju gibljivu genzlu (odvodnu cev) koja omogućava da se odvod u kanalizaciju izuzetno lako montira na obe varijante. Dugme za ispiranje šolje nalazi se na vodokotliću.


Pogledajte ponudu Geberit monoblokova na našem online shopu.





ŠIROKA PONUDA GEBERIT SANITARIJE U “AKVADOM”


Savetujemo vam da pogledate ponudu sanitarnih proizvoda Geberit kompanije na našem sajtu, a ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili savet možete nas kontaktirati putem telefona ili mejla.


Takođe, ukoliko ste u mogućnosti obavezno posetite naš salon u Novom Sadu i uživo pogledajte sve modele, a naše stručno osoblje će vam pomoći pri izboru.




KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)