Twitter
Akvadom-logo

Geberit - Mercedes u kupatilu

05.11.2020 16:22



ŠVAJCARSKA KOMPANIJA GEBERIT, MERCEDES U SVETU SANITARIJA!


Savremeno doba je donelo komfor i lepotu življenja koja između ostalog podrazumeva i vrhunski moderni dizajn enterijera, koji se bazira na jasnim i prirodnim formama i minimalizmu. Ovakvi visoki estetski standardi važe i za kupatila. Sve više se insistira na “sakrivanju” svih elemenata koji mogu narušiti ravne, glatke površine i kompaktnost linija kupatila.

Zato se odvodne cevi, stubovi nosači wc šolja i lavaboa, razni ventili i sve drugo što može estetski zasmetati pogledu, prekrivaju spuštenim plafonima, ugrađuju u zidove kupatila, jednom rečju nestaju iz vidnog polja. Na red su pre izvesnog broja godina stigli i vodokotlići sa pratećom aparaturom. Postalo je izuzetno moderno i funkcionalno instalirati ugradne vodokotliće, najčešće iz sigma ili delta serije firme Geberit, od kojih je ostala vidljiva samo lepo dizajnirana tipka (taster) za aktiviranje ispiranja.

geberit wc kotlić

Svi koji prate trendove i sebe smatraju modernim, svakako će se opredeliti za Geberit sigma ili Geberit delta ugradne vodokotliće, mada su i prezidni vodokotlići ove kompanije izuzetno dizajnirani i odlično izgledaju u prostoru. Geberit sistemi ispiranja mogu se izabrati u skladu sa primenom, željenim dizajnom i posebnim uslovima gradnje. To su proizvodi visokog kvaliteta i upečatljive estetike, koji pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek.

Savremeni dizajn, bezbednost i inovativne funkcije Geberit proizvoda postali su poznati bezmalo širom sveta i zato, vratimo se malo u prošlost da saznamo nešto više o kompaniji Geberit.

Godine 1874. Caspar Melchior Gebert pokrenuo je vodoinstalatersku radnju u mestu Rapperswil u Švajcarskoj. 1905. godine počeo je da proizvodi sanitarije, odnosno delove za kupatila. Njegov toaletni rezervoar - vodokotlić, pod nazivom Feniks - Phoenix, lepo dizajniran i napravljen od drveta obloženog olovom, sa olovnim okovima i mehanizmom za ispiranje, bio je revolucionaran proizvod i postigao je veliki uspeh na tržištu.


geberit wc kotlić geberit wc kotlić










Kada je Gebert umro 1909. godine, posao su preuzeli njegovi sinovi Albert i Leo. Sledećih godina kompanija se proširila unutar Švajcarske, kao i u susedne zemlje i dodala svojoj ponudi nove proizvode kao što su cevi, slavine i razni ventili. Tridesetih godina prošlog veka kompanija je bila pionir plastičnih delova u sanitarnoj industriji.

Nakon Drugog svetskog rata kompanija se brzo oporavila i nastavila da se širi, da bi 1952. godine predstavila prvu potpuno plastičnu toaletnu cisternu (vodokotlić) od polietilena. Hajnrih i Klaus Gebert su 1953. godine nasledili kompaniju i nazvali je Geberit.

geberit wc kotlić


Kompanija je otvarala filijale i poslovnice prvo u Nemačkoj, zatim u Francuskoj i Austriji, a kasnije širom Evrope. Geberit filijale su pored delova i opreme nudile i tehničke usluge montaže i servisa. Nemačka je postala prva zemlja u kojoj je Geberit otvorio fabriku – proizvodni pogon van Švajcarske. Danas ih postoji 29, od kojih je 6 otvoreno u zemljama van Evrope, odnosno preko okeana. Sedamdesetih godina XX veka, baza kompanije Geberit u Švajcarskoj preseljena je u veći pogon u Rapperswil - Jona i već tada je patentirala i uvela na tržište skriveni sistem rezervoara, odnosno ugradni vodokotlić. Geberit je sebi stvorio novi imidž, postao je simbol pouzdane ugradne i druge tehnologe, koja je objedinjena sa savršeno dizajniranom opremom za kupatila.

Od tada Geberit postaje apsolutni lider u ovoj branši, vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode koju odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope, a koja je aktivna širom sveta. Geberit ima dugu tradiciju kvaliteta, pouzdanosti i inovacija. Od svojih početaka, kompanija je bukvalno pomogla da se oblikuje i razvije ova grana industrijske proizvodnje. Stalno usavršavani know-how oslikava osnovnu filozofiju kompanije: “Uvek se možete osloniti na Geberit rešenja”.

geberit wc kotlić

Ove vrednosti su temelj brenda Geberit:

Inovacija– razvoj njihovih proizvoda zasnovan je na čvrstoj tržišnoj stručnosti i najnovijoj tehnologiji. Poseban naglasak je na kvalitetu i efikasnosti istraživačkog rada i razvoja. To je ono što omogućava da svojim sanitarnim proizvodima osiguraju lidersku poziciju na tržištu i da postave trendove u sanitarnoj tehnologiji.

Partnerstvo – odnos sa kupcima je važna stavka svih akcija kompanije Geberit. Zbog toga pokušavaju da dele svoja znanja i komuniciraju sa klijentima, da bi na taj način pronašli najbolje rešenje za kreiranje proizvoda. Njihova korporativna politika zasniva se na uzajamnom poverenju.

Znamo kako - iskustvo i znanje su u srcu svega što rade u kompaniji Geberit. Know-how je znanje koje ne samo da poseduju, već ga stalno i primenjuju. U Geberit svetskim centrima za obuku, desetine hiljada sanitarnih stručnjaka svake godine prođu osnovnu i naprednu obuku da bi nakon toga bili u stanju da iznalaze rešenja koja prave razliku na tržištu.

Pouzdanost - cilj kompanije je stvoranje trajnih rešenja koja se ističu jednostavnošću i garantuju sigurnost i trajnost proizvoda i sistema tokom njihovog veka trajanja.

Kvalitet života – Geberit svojim proizvodima stvara atraktivan ambijent koji čini da se korisnici osećaju ugodno. Postavljeni su novi standardi u dizajnu, udobnosti i kontroli potrošnje vode. To je njihova zamisao dugoročnog doprinosa životnoj sredini i društvu.

Veliku naklonost i privrženost dizajnu i tehnologiji, u kompaniji Geberit koriste da bi inspirisali i zainteresovali za svoje proizvode klijente širom sveta. Primjenjujući veliku stručnost i dugogodišnje iskustvo, znalci iz Geberita stvaraju ne samo lepe, već i trajno funkcionalne proizvode koji čine život lakšim i ugodnijim. Napravljeni od finih i izdržljivih materijala, Geberit proizvodi su savršeni balans elegantnog dizajna i izvanredne funkcije. Lako se čiste, lako se koriste i povećavaju udobnost. Oni ilustruju neograničene mogućnosti stvorene upotrebom funkcionalnog dizajna.

Geberit ima široku paletu proizvoda koji se smatraju održivim sanitarnim rešenjima i koji doprinose povećanom kvalitetu života sa malom potrošnjom energije i vode i sa ekološki prihvatljivim materijalima.

Za kupca je svakako najvažnije to da se svaki Geberit vodokotlić, bilo da je u pitanju ugradni ili nadzidni i bez obzira da li je iz serije sigma gebert ili delta vodokotlić, pojedinačno testira pre izlaska na tržište. Rezervni delovi su garantovano dostupni narednih 25 godina, opet bez obzira da li su u pitanju sigma ili delta serije vodokotlića, koje se najčešće koriste u poslednje vreme i na taj način su kupci Geberit vodokotlića dugoročno sigurni.

geberit wc kotlić

Praksa pokazuje da su se sigma Geberit vodokotlići pokazali izuzetno isplativi jer se retko kvare i dugotrajni su, ali u poslednje vreme jako su popularni vodokotlići iz seije delta, od kojih pojedini imaju i sistem za prečišćavanje vazduha i uklanjanje neprijatnih mirisa.

Opredelivši se za jedan od artikala iz serije sigma ili delta vodokotlića kupci dugoročno štede novac, ali i živce, jer su ovi proizvodi izuzetno kvalitetni i dugotrajni. Geberit vodokotliće iz serija sigma i delta prati i široka lepeza izuzetno dizajniranih sigma i delta tipki za aktiviranje ispiranja.

Geberit vodokotilić i su primer za racionalnu potrošnju vode, a važno je napomenuti da mogu da se nabave u varijanti za osobe sa invaliditetom ili sa funkcijom podesivosti po visini, što je takođe veoma bitna stavka.

Kao zastupnik kompanije Geberit, AkvaDom salon keramike nudi široku paletu proizvoda ove kompanije i to: sanitarne sisteme, wc šolje, uzidne i prezidne vodokotliće iz sigma i delta serije, visoko ili nisko montažne, tehniku i Geberit tipke (sigma tipka, delta tipka) i Geberit nameštaj po veoma konkuretnim cenama. 

geberit tipke


Važno je napomenuti da profesionalno osoblje u AkvaDom-u svakom klijentu pristupa sa pažnjom i pokušava da u odnosu na tehničke karakteristike kupatila iznađe najbolje rešenje za svakog od njih. Trenutno najpopularniji ugradni vodokotlići iz serija sigma ili geberit delta i veliki izbor sigma i delta tipki, ulepšaće svako kupatilo i dati mu potpuno novi izgled.

Ako se još uvek dvoumite oko najboljeg izbora za vas kada su u pitanju Geberit vodokotlići i druga oprema za kupatilo, najbolje je da nas posetite na adresi: Patrijarha Pavla 115. Novi Sad ili nas pozovete na broj telefona 021 2022348 ili 060 0206076 u bilo koje doba dana i od našeg stručnog tima dobićete sve detaljne informacije o Geberit vodokotlićima i svemu drugom vezanom za opremu kupatila. Uz konsultaciju sa AkvaDom prodavcima klijenti imaju mogućnost povezivanja sa Geberit licenciranim instalaterima, čime se obezbeđuje sigurnost i kvalitet montaže i daleko duža Geberit garancija na proizvode iz široke proizvodne palete ove kompanije. 

Kupatilski nameštaj kompanije Geberit je nešto što se itekako treba pomenuti.
Serije koje geberit razvija jesu serije dizajnirane od strane najpoznatijih svetskih arhitekti.
Svaki od modela dostupan je u Srbiji i u Akvadom doo možete potražiti ponudu istih.
Celokupan pregled ponude Geberit nameštaja možete videti
na sajtu proizvođača a mi smo tu kao distributer da Vam ponudimo prodaju i isporuku.

geberit nameštaj

Sa krilaticom Design Meets Function, Geberit i AkvaDom omogućavaju krajnjim korisnicima da iskuse čari novih trendova svetske estetike i neprestano prikazuju nove mogućnosti u dizajnu kupatila.

Više o Geberit nameštaju, Geberit ugradnoj tehnici, Geberit sanitariji, možete naći na linku proizvođača https://www.geberit.rs/sr/ a AkvaDom kao distributer će željenu robu poručiti za vas.





KONTAKT

  021/3022 348 | 060 02 06 07 6

   Bulevar Patrijarha Pavla 115, Novi Sad

   office@akvadom.rs

RADNO VREME

Pon - Pet / 08:00 - 20:00h
Subota / 08:00 - 16:00h

Matični broj: 21518921
PIB: 111664830
Žiro račun: 160-0000000559349-32 (Banca Intesa a.d. Beograd)